Volkan Hülür Eğil Kaymakamı oldu

  • 24 Ağustos 2023
  • 444

Akseki’de başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Manavgat’ta da vekil kaymakamlık yapan Volkan Hülür son kararname ile Diyarbakır Eğil kaymakamlığına atandı.

Volkan Hülür’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Volkan Hülür Kimdir?

25.05.1992 tarihinde Ordu/ Gölköy'de doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini İstanbul / Çekmeköy'de tamamladıktan sonra Prof. Faik Somer Anadolu Lisesini bitirdi. 2014 yılında Trakya Üniversitesi  Kamu Yönetimi  bölümünü birincilikle tamamladı        

04.08.2016 tarihinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Gelir Uzman Yardımcılığı görevine atandı. İstanbulda yaklaşık bir sene bu görevi ifa etikten sonra 24.07.2017 tarihinde Kastamonu Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığındaki görevine başladı. İl merkez stajını tamamladıktan sonra Tekirdağ/ Hayrabolu ve Antalya/ Manavgat Kaymakam refikliklerinde bulundu. 

Manisa/ Köprübaşı ilçesinde 8 aylık süre boyunca Kaymakam Vekili olarak çalıştıktan sonra yurtdışı dil stajı kapsamında İngiltere/Liverpool Üniversitesinde 8 ay boyunca İngilizce eğitimi aldı.

İçişleri ve Dışişleri bakanlıkları arasında yapılan protokol gereği Londra Büyükelçiliği ve Londra Başkonsolosluğunda Dışişleri stajını yerine getirdi.Kaymakamlık tezi olarak "Dünyada ve Türkiye'de Karşılaştırmalı Kamu Yönetimi" başlığı adı altında İngiltere,Fransa,Amerika Birleşik Devletleri(ABD) ve Türkiye'yi inceledi.

Evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler