Turgay Akar başvurusunu yaptı

  • 18 Kasım 2023
  • 11855

“Hedefte Manavgat’ı layık olduğu yere taşımak var”

 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, MASİAD eski başkanı, tarım işletmeleri sahibi Turgay Akar 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Ak Partiden Manavgat Belediye başkanlığına aday adayı başvurusunu resmen geçtiğimiz hafta sonu yaptı.

“Başlasın Manavgat Yüzyılı” sloganı ile aylardır saha çalışmalarını sürdüren seçmenleri tek tek ziyaret ederek projelerini anlatan Turgay Akar “Hedefte Manavgat’ı layık olduğu yere taşımak var” dedi.

 

Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Ali Erol’a başvuru dilekçesini imzalayarak takdim eden Turgay Akar, partililerle bir araya gelerek Manavgat’ta belediyecilikte Ak Parti vaktinin geldiğini ifade ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimleri Ak Partinin kazanacağını söyledi.

Turgay Akar, Manavgat’ın dünya kenti olduğunu bugünlerden daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inandığı için Ak Partiden aday adayı olarak Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefiyle yola çıktığına dikkat çekerek, aynı düşünce ve duygularla Manavgat’ta yeni bir döneme Ak Parti ile imza atacaklarını sözlerine ekledi.

 

İBRE AKAR’DAN YANA

 

Manavgat’ta yapılan anketler ve seçmenle yapılan görüşmelerde Turgay Akar’ın şansının yüksek olduğuna inandıklarını söyleyen seçmenler ise şöyle konuştu;

“Çalışkan, dürüst, bu güne dek ismi hiçbir şaibeyle anılmayan ve Manavgat’ta tanınmış kişiliği ile tüm siyasi kesimler tarafından sevilen Turgay Akar’ın Belediye başkan aday adayı olarak yaptığı çalışmalardan ve ziyaretlerden çok memnunuz, Ak Parti ile Turgay Akar’ın kentimize yeni bir hüviyet kazandıracağına ve Manavgat’ı daha güzel yerlere getireceğine inanıyoruz. Hayırlı olsun dileklerimizle başarılar diliyoruz” dediler. (Haber Merkezi)

 

 

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler