Masiad Başkanı Mücahit Tatar; “Manavgat’tan başka büyük yok”

  • 18 Kasım 2023
  • 11604

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD) geçtiğimiz hafta sonu yönetim kurulu toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi.

Masiad Başkanı Mücahit Tatar’ın gündem gereği yönetim kurulu üyelerini bilgilendirerek Manavgat’ın geleceğine yönelik çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğini vurgulayarak, Masiad’ın gelecek adına yeni projelerle iş insanlarının sorunlarını yakından takip edeceklerini söyledi.

İş dünyası ile birlikte Manavgat’ın sorunlarının çok önemli olduğuna dikkat çeken Masiad başkanı Mücahit Tatar, ülkenin en büyük ilçesi olan turizm ve tarımda söz sahibi Manavgat’ın bugününden daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inandıklarını, bu konuda tüm Masiad yönetiminin ve üyelerinin çok hassas davrandığını ifade etti.

Manavgat’ın eksikliklerinin başında ortak akılla birlikte hareket edilmemesinden yakınan Mücahit Tatar;

“Yıllardır Manavgat için kanayan en büyük yara birlikte hareket edememekten kaynaklanmaktadır. Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve odaların ayrı ayrı hareket etmeleri ve siyasi aktörlerinde bu harekete katkı koymayışından dolayı,ne yazık ki, sorunlarımızın  çözümüne dört dörtlük çözüm yolu bulmakta güçlük çekiyoruz.Yaklaşan yerel seçimler önümüzdeki en büyük fırsattır,bu fırsatı en iyi biçimde değerlendirerek yerel seçimler sonrası Manavgat için yeni bir tarih yazılmalıdır” dedi. (Haber Merkezi)

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler