Vergi Dairesi Müdürü’nden MESO’ya ziyaret

  • 13 Ekim 2018
  • 1179

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik makamında Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş’ı ve Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Sarıçayır’ı ağırladı.

YAPILANDIRMADA SON GÜN 31 MAYIS

MESO Başkanı Hasan Çelik ve Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş 6736 sayılı Kanun Kapsamında Vergi, SSK Primi gibi borçların yapılandırılması kanununun uzatılması hakkında görüştü. İkili görüşmenin ardından yaptıkları açıklama ile konuya açıklık getirirken MESO Başkanı Çelik, Esnaflara bu son fırsatı kaçırmamaları çağrısında bulundu. Vergi Dairesi Müdürü ve MESO Başkanının açıklamalarında; Yapılandırmadan yararlanmış ancak çeşitli sebeplerle yapılandırması ihlal olan borçluların, ödemeleri gereken taksit tutarlarını geç ödeme zammı ile birlikte 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeyebileceklerdir. 2017 yılının ocak ayından itibaren ödenmesi gereken taksitlerin tamamının ödeme süreleri dörder ay uzatılmıştır. Buna göre, Ocak ayında ödenmesi gereken taksitlerin mayıs ayında, şubat ayında ödenecek taksitlerin ise haziran ayında ödenebileceği söyledi.

MESO Başkanı Hasan Çelik ziyaretlerinden ötürü Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş ve Yardımcısı Oğuz Kaan Sarıçayır’a teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler