Turizm yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

  • 16 Ekim 2018
  • 1021

Manavgat’ta Turizm haftası dolayısıyla dereceye giren lise öğrencileri Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’i makamında ziyaret etti. Sarıdemir ziyarette öğrencileri kutlayarak ödül takdim etti.

İlçemizde Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen ‘Turizm’ konulu kompozisyon yarışmasında 1. olan Taşağıl Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Fatma Aktur ve 2. olan Şelale Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Sevgi Yolcu ile Türkiye Box Şampiyonası’nda 2. olan Şelale Anadolu Lisesi 4. sınıf öğrencisi Ceyhun Kastan; Şelale Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Kırteke, Taşağıl Anadolu Lisesi Müdürü İmdat Pala ve Box Antrenörü Mustafa Sümer ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette öğrencileri tek tek kutlayan ve gurur duyduğunu belirten Sarıdemir, başarılarının devamını diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’in soruları cevaplayan öğrencilerden Fatma Aktur, sayısal bölümü istediğini söyleyerek, kitap okumayı ve kompozisyon yazmayı ayrıca çok sevdiğini belirtti. Öğrencilerden Sevgi Yolcu ise, ileride akademisyen olmayı istediğini ve ayrıca kitap yazmayı planladığından da bahsetti. Okullar arası Box Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Ceyhun Kastan ise süreci şu şekilde anlattı; “ Liseler arası şampiyonada, Antalya’da katıldığım şampiyona sonucu Trabzon’da finallerde ilimizi ve ilçemizi temsil etmeye hak kazandım. Trabzon’daki şampiyonada ise +91 kiloda ağır siklette Türkiye ikincisi oldum.”

AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLIK

Kastan’ın antrenörü Mustafa Sümer ise Ceyhun’un elindeki ufak bir geçici sakatlanmadan dolayı birinciliği kaçırdığını, birinci olacak kadar yetenekli olduğunu belitti. Sümer, Manavgat’ın ilk box başarısı olduğunu da vurgulayarak Ekimdeki Avrupa Şampiyonası’na hazırlandıklarını ve Ceyhun milli takımdan çağrılırsa ülkemizi temsil edeceğini de vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ziyaret sonunca öğrencilere hediyelerini takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. (Haber: Taner Durak)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler