Turistler 19 Mayıs’ı kutladı

  • 20 Ekim 2018
  • 993

Manavgat'ta bulunan Nashira Resort Hotel’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı turistlerinde katıldığı etkinlikle kutlandı.

Nashira Resort Hotel’de yapılan kutlama programı olumsuz hava koşulları nedeniyle lobide gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle otelin her yeri Trük bayrakları ve Atatürk posteriyle donatılırken turistlere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve karanfil takdim edildi. Nashira Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ezgican Aydoğan, Türk Milleti’nin kurtarıcısı ve banisi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 88 yıl önce Samsun’a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük ateşini yaktığını belirterek, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve kahraman silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. ‘Dünyada barış, yurtta barış’ ilkesi turizm sektöründe gerçekleşmektedir. Turizm sektörü dünyayı bir araya getiren ve barışı bir araya getiren bir sektördür. Bizde bugünü bu şekilde anmak istedik” dedi.

Ezgican Aydoğan’ın konuşmasının ardından pasta kesilmesi sırasında, pastanın ortasında bulunan Türk bayrağı ve Atatürk resmine asla bıçak vuramayacağını ve vurdurtmayacağını belirterek, pastanın sadece kenarını kesti, görevlilerden kenarlarının kesilerek ikram edilmesini istedi.

Etkinlik sırasında çalan 10’ncı yıl marşına turistlerinde alkışlarla tempo tutarak katılması dikkati çekti. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler