TAŞ “KONYAALTI SAHİL PROJEMİZİ YAPTIK BOĞAÇAYI’NI DA YAPARIZ”

  • 17 Ekim 2018
  • 614

 

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Antalya Büyükşehir Belediyesinin yeniden düzenlediği Konyaaltı sahilinde yürüyüş yaparak sahildeki vatandaşları selamladı.

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları’nın Konyaaltı sahilindeki Konyaaltı sahil projesi bilgilendirme standındaki çalışmalarını yerinde inceleyerek sahilin tadını çıkaran Antalyalılara broşür dağıtan Taş yaptığı açıklamada ; “Konyaaltı sahil projemiz hakkında hemşerilerimizin neler düşündüğü yakından duymak, varsa eksiklerimizi görmek için sahilimizde güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Sahilde vakit geçiren Antalyalı hemşerilerimizin projeden son derece memnun kaldığını gördük. Konyaaltı sahilimiz dünyaca tanınan adeta Akdeniz’in incisi bir sahilimizdir. Sahilimiz artık dünya standartlarına uygun ve Antalyalı hemşerilerimizin daha iyi faydalanabileceği bir hale dönüştü.  Şehrimizi bir Dünya kenti yapma yolunda önemli işlere imza atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel projeleri ile Antalya’mızı adeta şahlandırmaya devam ediyor. Antalya için hayal denilen birçok projeyi Konyaaltı sahil projesinde olduğu gibi şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Konyaaltı sahili Antalya’ya çok yakıştı

Konyaaltı sahilinin kısa süre içerisinde marka şehir Antalya’ya yakışır bir görünüme kazandırıldığına da değinen Taş çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi ; “ Büyükşehir Belediyemizin kendi kaynaklarıyla kısa sürede hayata geçirdiği düzenlemeler dünya şehri Antalya’mıza çok yakıştı. Benzerlerini Avrupa’da bile zor göreceğiniz bu sahil düzenlemesi ve devamında hayata geçecek Boğaçayı Projesi Antalya’mıza değer katacak. Eskisinden daha yeşil ve daha güzel hale gelen Konyaaltı Sahil Projesi bayrama kadar tüm etaplarıyla hizmete açılmış olacak. O zaman Antalyalılar da bu güzelliklerin keyfini tam anlamıyla yaşayacaklar” diye konuştu. 

İstemezükçü zihniyeti unutmuyoruz

Bu projenin gerçekleşmesine en başından beri karşı çıkanları ve projeye hayal gözü ile bakanları unutmayacaklarını söyleyen Taş, “Bu güzel projeyi karalamak için iftiralarla, yalanlarla istemezükçü zihniyetleriyle ellerinden geleni yapanları da tabi unutmuyoruz. Konyaaltı sahilinin halkın kullanımına kapatılacağından tutun da ihale sürecine kadar atılmadık iftirayı bırakmayanları sahilimizi ziyaret etmeye davet ediyorum. Bugün bu iftiraları atanlar sahilimizin bu son halini görünce ne düşünecekler çok merak ediyorum. Esnafımız, vatandaşımız yaptığımız çalışmalardan son derece memnun. Gün boyu hemşerilerimize proje ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan gençlik kolları üyelerimiz vatandaşlarımızdan sayısız teşekkür almış.  Biz her zaman siyaseti, hizmeti milletimizin menfaatine yönelik yaptık. Bundan sonrada yapacağız. Yeni projelerimiz için de çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Yine Büyükşehir Belediyemizin Boğaçayı Projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konyaaltı Sahil projemizi nasıl yaptıysak Boğaçayını’da yaparız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Antalya sahillerimizi adeta şahlandıracak bu projeleri kimsenin karalamasına izin vermeyiz. Bizim için önemli olan halkımızın bu güzel projeden en güzel şekilde yararlanmasıdır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bunu bilen vatandaşlarımız ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ diyor” şeklinde konuştu.



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler