Tankaya'nın yaşama veda etmesinin üzerinden 2 yıl geçti

  • 16 Şubat 2022
  • 494

Manavgat basın camiasında uzun yıllar görev yapan 47 yaşındaki Hakan Tankaya (Gazeteci Efe) Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetmesinin üzerinden 2 yıl geçti. Gazeteci arkadaşımız Tankaya'ya bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Ankara-İzmir E-96 Karayolu Caferbey Mevkii'nde aracı ile kaza yapan Hakan Tankaya'nın yaşama veda etmesinin üzerinden 2 yıl geçti. Meydana gelen trafik kazasından sonra Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan ve yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Gazeteci Tankaya, 4 gün hayata tutunduktan sonra hayatını kaybetmişti.  

Manavgat'ta, Manavgat'ın Sesi Gazetesi'nde uzun yıllar muhabirlik görevi yapan Gazeteci Tankaya, ailesinin yaşadığı Manisa'nın Salihli İlçesi'ne dönerek, hayatını orada sürdürmeye başlamıştı.

Manavgat'a ve basın camiasına uzun yıllar emek veren Hakan Tankaya'ya (Gazeteci Efe) bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.(Ömer KARCA)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler