Sürücüler Dikkat ! Okullar Açılıyor

  • 09 Ekim 2018
  • 867

 

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü  2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlayacak olması  nedeniyle araç sürücülerini okul önlerinde yaşanabilecek trafik kazalarına karşı dikkatli olmaya çağırdı.Yetkililer Yaya geçitlerinde mutlaka öğrencilere yol verilmesi konusunda sürücüleri uyardılar.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada , ülkemizde trafik kazalarının kanayan yara olarak gündemdeki yerini koruduğunu ifade edilirken, “Acıların yaşanmaması, anaların ağlamaması” için herkesin sorumluluk içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Trafik kurallarına herkesin uymasını, uymayanların da mutlaka  uyarılması gerektiğini söyleyen Yetkililer “Okul önlerinde yaşanabilecek kazalarda  kimsenin canı yanmasın, hayatlarının baharındaki çocuklarımız ölmesin, sakat kalmasın. Hepimiz sorumlu davranalım, binlerce  çocuğumuzun  geleceğini, sağlığını, neşe ve mutluluğunu düşünerek trafikte daha  dikkatli araç kullanalım. Özellikle de okul yolu, yaya geçitlerine yaklaştığımızda ayağımızı gazdan çekelim, dikkatlerimizi yaya ve çocuklarımıza vererek yolumuza kontrollü devam edelim. Yaya geçityerinde çocuklarımıza mutlaka yol verelim” dediler.

Haber: Hakan Tankaya

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler