Sınav Koleji’ne Dünya Şampiyonu

  • 05 Haziran 2023
  • 299

Manavgat Sınav Koleji öğrencileri başarıya doymuyor, Manavgat’ı Antalya, Manavgat ve ülke genelinde öğrencileri ile başarılı bir şekilde temsil eden Sınav okullarının başarısına birde Dünya şampiyonluğu eklendi.

Özel Manavgat Sınav Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Neşe Özcan 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 8. Turkısh Open Wako World Cup Şampiyonasında Tüm rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Manavgat Sınav Koleji Yönetim Kurlu Başkanı Şükrü Arslan, öğrencilerinin katıldıkları yarışmalardan okula madalya ile dönmelerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Şükrü Arslan, başarının altında disiplin ve çok çalışma ile birlikte çok iyi eğitimin yattığına dikkat çekerek; “17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 8. Turkısh Open Wako World Cup Şampiyonasında Tüm rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu olan Özel Manavgat Sınav Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencimiz Neşe Özcan’ın başarısı tüm okulu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimiz mutlu ederek göğsümüzü kabartmıştır. Bu başarıda emeği geçen kıymetli Antrenörümüz Muhsin Türk ve Ekibini, emeği geçen herkesi tebrik eder, Öğrencimiz Neşe Özcan'nın başarılarının devamını dileriz” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler