SINAV’dan Mezuniyet coşkusu

  • 17 Ekim 2018
  • 789

Özel Manavgat Sınav Ortaokulu, görkemli ve coşkulu bir törenle 8. Sınıf öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı.

Mezuniyet töreninde veliler de, öğrenciler de aynı heyecanı yaşadılar. Yemekli gerçekleştirilen mezuniyet programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin sahneye özel bir seramoni ile girmeleri velileri duygulandırdı.

Törende açılış konuşmasını yapan Özel Manavgat Sınav Ortaokulu Müdürü Ali Arslan, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde akademik, sportif, sanatsal ve edebi alanda ki başarılar hakkında ve sosyal faaliyetler hakkında kısa bilgiler verdi.

Ardından Okul Kurucusu Şükrü Arslan,  konuşmasında çocuklarını hiç tereddütsüz emanet ettikleri için velilere teşekkür ederek, her geçen gün Manavgat’ ta geçmişte de bir marka olan Sınav’ı okulculukta da ön plana çıkartmaya devam edeceklerini ve önümüzdeki yıl yeni binaya taşınmayla birlikte başarılarının daha da artacağını vurguladı.

Okul Aile Birliği Başkanı Tuğba Ergen’ inde söz aldığı tören ayrıca veliler adına Teberik Kölgeli ve Baykal Özden birer konuşma yaptı.

Tören de dereceye giren öğrencilere plaketleri protokol davetlileri tarafından verildi. Okul 1. Si olan Muhammet Emin Şahin’ in yaş kütüğüne plaka çakması ve konuşmasının ardından öğrenciler gruplar halinde mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden aldılar.

Flama ve Bayrak teslimin yapıldığı törende, öğrenciler okul antlarını içtiler.

Törenin sonunda hep birlikte törenin sunumunu gerçekleştiren Rehber Öğretmen Ömer Karadere’ nin komutuyla birlikte kepler fırlatılırken, havai fişekler, meşaleler ve volkanlar da ayrı güzel görsellik oluşturdu. Törenin bitimiyle birlikte öğrenciler, öğretmenler, aileler ve konuklar müzisyenlerin çalmış olduğu oyun havaları ve halaylarla eğlenceye devam ettiler. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler