Sezon sessiz sedasız başladı 

  • 18 Ekim 2018
  • 1425

Her sezonun bir önceki sezonu mumla arattığı turizm sezonu Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen sade bir törenle bu yılda sessiz sedasız başladı.

Manavgat'ta 2017 yılında 41. Turizm Haftası etkinlikleri Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Kutlama törenine Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, MASTOB Başkanı C. Haydar Barut,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, İlçe Halk Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Aşur Eker, Ak Parti Manavgat İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Halimoğlu ile konuklar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir Yaptı. Sarıdemir: "Her yıl 15-22 Nisan arasında kutladığımız Turizm haftasında bir farkındalık yaratma adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Turizmle iç içe olan bir yerde yaşadığımız için turizmin önemi bizler için çok daha farklı olmaktadır. Onun için turizm önemini çok daha iyi anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile 2017 Turizm sezonu başta Ülkemize, Antalya’mıza ve Manavgat'ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. Sarıdemir'in ardından sektör temsilcileri adına konuşan MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut:"Manavgat Türkiye'nin en büyük turizm bölgesidir. Dünya'nın en önemli turizm destinasyonlarından bir tanesiyiz. Manavgat'ta turizm sektörüne insan kaynağı yetiştiren 5-6 tane okulumuz var. Turizmin ne kadar önemli olduğunu sizlere öğretmenleriniz tarafından çok iyi anlatılıyor. Bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu yıl iş arayan arkadaşlarımıza sektör olarak ta destek vereceğiz. 2017 turizm sezonunun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

12. SINIF ÖĞRENCİLERİ AŞÇILIK YEMİNİ ETTİ

Kutlama etkinlikleri ayrıca Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliye Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12 sınıf öğrencilerinin aşçılık yemini ile devam etti. Halk oyunları gösterilerinin yapıldığı törende Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin organize ettiği resim, fotoğraf ve Osmanlı kıyafetleri sergisinin gezilmesi ve oteller tarafından yapılan ikramlarla sona erdi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler