“Şehitlik yapacağımız araziyi Büyükşehir’den hala alamadık”

  • 16 Mart 2019
  • 824

Manavgat Belediye Başkanı, Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, hakkında çıkartılan “Projelerini yapmadı” şeklindeki açıklamalara Sarılar’dan cevap verdi. Sözen, “Arıtma yapılan yerdeki arazimizi Büyükşehir’e bedelsiz verdik, karşılığında Çakalderesi’ndeki çamlığı istedik. Şehitliğin projesini yaptık, ‘tamam’ dediler, Çakalderesi’ndeki araziyi hala Büyükşehir Belediyesi’nden alamadık” dedi.

Hakkında “Projeleri yapmadı” şeklinde açıklam yapılan Manavgat Belediye Başkanı Millet İttifakı CHP Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, “Projelerimizi yapamadığımızdan bahsediyorlar. Toplumun önünde çok kolay yalan söylüyorlar. Yapamadığımız proje, Çakalderesi’ne yapacağımız şehitlik” şeklinde konuşarak, Şehitliğin neden yapılmadığına açıklık getirdi:

“Bu vatan için şehit olan ana, baba evlatları var. Toprağa düşen değerlerimiz var. Onlara bir şehitlik yapalım dedik, Çakalderesi’ndeki Çamlığı istedik. Onun yerine de arıtma yapılan yerdeki arazimizi Büyükşehir’e bedelsiz verdik. Menderes Başkan ile görüşmemizde o araziyi bize sağlamasını istedik. Projeyi biz yaptık, o dönem belde belediyeleri vardı, belde belediyelerini ortak etmek adına Kaymakamlıkta bir fon oluşturduk ama işin sahibi Manavgat Belediyesiydi. Beldeler kapandı Kaymakamlık bize yatırdığınız parayı geriye çek dedi. Bir tek Manavgat Belediyesi para yatırmıştı. Manavgat Belediyesi parasını geri çekti ve Büyükşehir’den destek istedi. Menderes Başkan’a gittiğimizde orasının Orman Bakanlığı’nda olduğunu öğrendik. Bana dedi ki, ‘Önce biz alalım ormandan, bizim almamız daha kolay, sonra Manavgat Belediyesi’ne verelim.’ Hala alacağız, hala oraya şehitlik yapacağız. Çıkıyorlar nasıl yapıyorlarsa bunların doğru olmadığını ifade ediyorlar.” (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler