Şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu

  • 22 Ekim 2018
  • 1256

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve  Manavgat Asayişine Yardım ve Sosyal Dayanışma Derneği Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde tüm şehitler için Mevlid-i şerif okuttu.

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Cuma namazı öncesinde Manavgat Külliye Camiinde okutulan Mevlit'e emniyet görevlilerinin yanı sıra protokol üyeleri ile vatandaşlar da katıldı.

Mevlid bitiminde cami cemaatiyle birlikte tüm şehitler için toplu dua edildi. Ülke birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, bayrağı ve istiklali için mücadele ederken vatan için hayatını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirten Manavgat Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül  “10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. 172 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği görevi başarıyla sürdürmektedir” dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler