‘Ritm Konuşma Merkezi’ Manavgat’ta hizmete girdi

  • 21 Ekim 2018
  • 1294

Manavgat'ta konuşma bozukluğu yaşayanlara müjde

 

Kendini kanıtlamış, bu işi Türkiye’ de ilk yapanlardan biri olan ve bu güne kadar binlerce kekemeyi %100 başarıyla iyileştiren Ritm Konuşma Merkezi eğitiminde 15 yıllık tecrübe ve deneyimiyle Abdulhalim Hancı yönetimdeki kadrosuyla 18. şubesini Manavgat’ta açtı.

Ritm Konuşma Merkezi Manavgat Şubesi eğitmeni Özlem Akbulut, konuşma merkezi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Gelip görmeden karar vermeyin buyurun gelin bizi ve sonuçları yakından görün, son kararı siz verin.Ritm Konuşma Merkezi size yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.Ritm Konuşma Merkezi sizlere samimi arkadaşlıklar, candan dostluklar ve neşeli anlarla dolu bir eğitim sunuyor.

Gelin tanışalım ve hayata bir adım önde devam edin. Ritm Konuşma Merkezinde, konuşma bozukluğu olan okuma yazma bilen ve bilmeyen altı ve üzeri yaştaki kişilerin düzenli ve akıcı konuşmalarına uygulanan bilgisayar destekli eğitim programı ile 14 günde olumlu sonuç alınmaktadır. Vizyonumuz %100 başarıdır. Merkezimize gelen konuşma bozukluğu yaşayan kişilerin, bu konuda uzman eğitmenlerimizle birebir eğitimin bölümlerini öğrenerek doğru tedavi ve seanslar belirlendikten sonra uygulama başlatılıyor. Misyonumuz 15 yıllık tecrübe,uzman kadromuzla bu güne kadar konuşma bozukluğu yaşayan kişilerle kesin olumlu sonuç aldık.

“AMACIMIZ YURDUN HER YERİNDE KONUŞMA BOZUKLUĞU OLAN KİŞİLERE SESİMİZİ DUYURMAK”

Amacımız maddi değeri ikinci planda tutarak bu problemi yaşayan hayata küsmüş ve kopmuş değerleri hayata kazandırmak, ilaçsız ve psikolog destekli, olmayanı başarmaktır. Bu sorunu tedavi eden çeşitli merkezler var ama uzman kadroyla seans uygulayan tek kuruluşuz. Ritm Konuşma Merkezinin hedefinde ülkemizin ücra köşelerinde, konuşma sorunu yaşayan kişilerin böyle bir tedavi merkezinin varlığından haberdar olmamalarıdır. Merkezimizde tedavi gören 15 yılda binlerce öğrencimiz Türkiye’de ve Avrupa’da bizim başarı referansımızdır. Amacımız yurdun her yerinde konuşma bozukluğu olan kişilere sesimizi duyurmak, onlarında sorunlarını gidermektir . Okulda buradayım diyemeyen, bakkaldan istediğini, durakta ineceği yeri söylemekte zorlanan , telefona cevap veremeyen, özel duygularını ifade edemeyen , kişisel sıkıntısı ve konuşma bozukluğu yaşayan kişiler, merkezimizde tedavi görenler, hayata yeniden başlayarak bütün sıkıntıları atarak’ ben de varım’  diyerek toplumun bütün mesleklerinde konuşma bozukluğu olanların, düzgün akıcı konuşmaları sağlanmaktadır. Kendine güven gelerek akıcı konuşmayı benimseyip cesaretle bildiğini söyleyen , duygularını ifade eden bireyler olarak hayatlarına idame etmeleri sağlanmaktadır.

“KONUŞMA BOZUKLUĞU BİR HASTALIK DEĞİLDİR”

Ritm Konuşma Merkezinde konuşma bozukluğunun bir hastalık değil mantığıyla hareket ederek, sonradan oluşan bir konuşma bozukluğu olduğunu varsayarak ani korku ve yaşanan olaylar karşısında düzgün akıcı konuşmanın bozulmasıdır. İşte bizim merkezimize gelen konuşma bozukluğu olan kişilere uygulanan seans ve uygulamalarla kısa bir zamanda konuşmanın düzeldiğini,14 günün sonunda yılların birikimi olan yanlış konuşmayı unutturup düzgün akıcı konuşmayı öğretmektir.

Merkezimizde uygulanan program, konuşma bozukluğu olan kişiye, çok zahmetli olmayan terapi ve seansların her kültür ve dilden olan kişilere rahatlıkla olumlu cevap vermektedir. Önerimiz bu sorunu yaşayan kişilerin merkezimize ulaşarak ücretsiz bilgilendirme fırsatından yararlanmalarıdır.

Sadece Ritm Konuşma Merkezinde profesyonel destek alabilirisiniz ve gerçek başarıya ulaşabilirsiniz.

2000’den bugüne kadar, Ritm Metodu sayesinde, Türkiye’de binlerce insan kekemeliği geride bıraktı. Bu 12 yıl içerisine Ritm, kaliteli sonuca değer verdiğini ispat etmiştir. Bunlar sadece boş sözler değildir. Programın gerçekliğini görmek isteyen tüm insanlar için merkezin kapıları açıktır.”

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler