Panasonic Life Solutions ile Uzman Elektrik arasında işbirliği

  • 07 Aralık 2021
  • 457

Elektrik ve aydınlatma sistemlerinde dünya markası olan Panasonic Life Solutions Türkiye’nin başkanı Yoshiyuki Kato, yeni yatırım olanakları ve stratejik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunmak üzere Uzman Elektrik’in konuğu olarak Manavgat’a geldi. Köklü geçmişe sahip her iki şirketin işbirliğinin Manavgat için bir kazanç olacağını değerlendirdiklerini söyleyen Uzman Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Cengiz, “Uzman Elektrik, bilgi ağırlıklı teknolojileri etkin kullanarak, Ar-Ge ve inovatif çalışmalarla yenilikçi bir firma olmayı hedeflemektedir” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta Uzman Elektrik’in konuğu olan Manavgat’a gelen Panasonic Life Solutions Türkiye CEO’su Yoshiyuki Kato, Uzman Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Cengiz ile görüşme yaptı. İkilinin görüşme yaptığı toplantıya Panasonic Life Solutions TürkiyeBaşkan Yardımcısı Azim Tuncinar,Türkiye Satış Genel Müdürü Ercan Kızılkaya,Proje Satış Müdürü Okan Gezeroğlu ve bölge müdürleri ile Uzman Elektrik firma yetkilileri Ahmet Emre Cengiz,Levent Cengiz ve Hasan Taşdelen de katıldı.

42 yıl önce sanayi çarşısında mütevazi bir işletme olarak iş hayatına başladıklarını anlatan Mehmet Ali Cengiz, geçen süre zarfında bölgesel bir güç haline gelerek, rekabetin en yoğun yaşandığı İstanbul başta olmak üzere bir çok projeyi başarmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Global bir Japon markası olan Panasonic’in de özellikle aydınlatma sektöründe Türkiye’de tanınan bir firma olduğunu belirten Cengiz, “42 yıldır değişmeyen iş anlayışı, yeni nesil ürünler ve özgün tasarımları ile müşterilerine hizmet vermeyi vizyon olarak belirleyen Uzman Elektrik, bilgi ağırlıklı teknolojileri etkin kullanarak, Ar-Ge ve inovatif çalışmalarla yenilikçi bir firma olmayı hedeflemektedir.

Global bir marka olarak tanınan, ülkemizde özellikle aydınlatma sektöründe hızla büyüyen ve yeni yatırımları da içeren stratejik kararlar almak hedefi olan Japon Panasonic firması, bu amaca yönelik olarak Uzman elektrik firmasına önemli bir ziyaret gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

Yoshiyuki Kato ile yaptıkları görüşmede işbirliği vurgusu üzerine durduklarını ifade eden Cengiz, “Uzman Elektriğin bugünkü durumu, imkan ve kabiliyetleri ile geleceğe dönük vizyonu, her iki firma iş ilişkisinin pazardaki durumu ile marka tanınırlığı ile ürün çeşitliliğinin artırılmasının sağlayacağı avantajlar ile yeni fırsatlar, bölgemizin turizm açısından önemli bir merkez olması nedeniyle sektörel bazlı fırsatlar ve bu kapsamda Uzman Elektriğin katkısı üzerine bilgiler aktardık” diye konuştu.

Toplantının her iki firma içinde olumlu geçtiğini belirten Cengiz, Yoshiyuki Kato ile birçok konuda mutabık kaldıklarını ifade ederek, “Uzman Elektrik firmasının sahip olduğu imkan ve kabiliyetler dikkate alınarak mevcut işbirliği imkanlarının geliştirilmesi,Panasonic ile Uzman Elektrik firmaları arasında farklı konulardaki işbirliğine yönelik görüşmelerin sürdürülmesi, ayrıca Panasonic firması ile proje partnerliği dahil olmak üzere sektörel tüm konularda stratejik işbirliğine açık olduğumuzu çok güçlü bir şekilde vurguladık” diye konuştu.

Manavgat ve Antalya’nın turizmde bir dünya markası olduğunu konusunda vurgu yapan Cengiz, “Bölgedeki tesis,yatak sayıları ve turizmin yıllara göre artan hareketliliği tüm yönleri ile anlattık. Özellikle bölgemizin dünyayı kıskandıracak tarihi ve doğal zenginlikleri ve yapılmakta olan yeni yatırımların ve yenilenmelerin elektrik ve aydınlatma sektörününde büyümesinde ciddi katkı sağlayacağını vurguladık” diye konuştu.

Manavgat ziyaretinde iş dışı programlara da katılan Yoshiyuki Kato, Manavgat’ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezme fırsatı buldu. Kato, Uzman Elektrikk ailesinin yakın ilgi ve misafirperverliğinden etkilendiğini, sektörel analizler hakkında bilgi almaktan memnun olduğunu ve önerileri değerlendireceklerini belirterek Manavgat’tan ayrıldı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler