ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL GEZİ

  • 10 Ekim 2018
  • 1503

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat hizmet birimi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2. Özel Çocuklar Bilim, Sanat ve Spor Festivali (ENFEST) kapsamında Manavgat’tan özel öğrencileri aileleriyle birlikte Antalya gezisine götürdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği düzenlenen 2. Özel Çocuklar Bilim, Sanat ve Spor Festivali (ENFEST) kapsamında Manavgat'tan özel çocuklar aileleriyle birlikte Antalya'ya götürüldü. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı gezide özel çocuklar aileleri ile birlikte sırasıyla, Kepez masal park ve hayvanat bahçesi gezildi. Geziye Dr. Hüseyin Vural özel eğitim ve mesleki eğitim merkezi, Çakış İlkokulu, Belenobası İlkokulu, Toros ilkokul/ortaokul, Çağlayan ilkokul /ortaokul, Yunus Emre ilkokul /ortaokulu, Milli Egemenlik ilkokul /ortaokul, Şule & Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ve özel eğitim kurumları katıldı. Antalya ENFEST kapsamında düzenlenen gezide öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Antalya Büyşükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş:” Büyükşehir belediyemizin öncülüğünde Özel Eğitim okullarıyla Özel eğitim sınıflarında okuyan özel çocuklarımızın ve ailelerinin katılımıyla Mayıs ayında EN ÖZEL FESTİVALİ gerçekleştirerek çocuklarımızın sosyal ve sportif aktivitelerde becerileni sergilemelerine destek sağlanıyor. Bizde Manavgat’tan bu festival kapsamında öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile Antalyaya gezi düzenledik. Çocuklarımız Kepez Masal park ve hayvanat bahçesini gezme fırsatı buldular. Böylesine anlamlı bir festivali düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz dedi.  

Öte yandan Festivalin son günü olan 16 Mayıs Salı günü ise saat 19.00’da Manavgat Başarı Koleji Toplantı Salonu’nda Manavgat’taki özel bireylerin katılımıyla akşam yemeği ve konser organize edilecek. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler