Örümcek Adam Demre’de Şampiyon

  • 21 Ekim 2018
  • 1528

Manavgat Belediyesinin ‘Örümcek Adam’ lakaplı pehlivanı Serhat Gökmen bu yıl 13.’sü düzenlenen Demre Geleneksel Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı oldu.

Antalya'nın Demre İlçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Demre Geleneksel Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Manavgat Belediyesi pehlivanı Serhat Gökmen oldu. Gökmen finalde, Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban'ın yenerek şampiyon oldu.

Demre Güreş Sahası'nda yapılan yağlı güreşlere, 27'si başpehlivan toplam 400 güreşçi katıldı. Başpehlivanlar arasında Kırkpınar başpehlivanları Orhan Okulu, Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil ve Fatih Atlı yer aldı.

Baş güreşlerinde ikinci ve üçüncü turda Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Orhan Okulu ve Mehmet Yeşil rakiplerine yenilerek elendiler. Başpehlivanlık güreşlerinin ilk turunda kardeşler İsmail Balaban ile Turan Balaban eşleşti. Bu eşleşmeden galip çıkan İsmail Balaban oldu. Baş pehlivanlık güreşlerinde yarı finalde Salih Dormul'u yenen İsmail Balaban'la, Sermet Bulut'u yenen Serhat Gökmen finale yükseldi. Final maçında Serhat Gökmen, rakibi İsmail Balaban'ı yenerek şampiyon oldu. Baş güreşlerinde İsmail Balaban ikinci, Sermet Bulut ve Salih Dormul üçüncü oldu. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler