Okyanus Veteriner Kliniği açılıyor

  • 11 Ekim 2019
  • 1266

Van 100. Yıl Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra bir süre İzmir’de ünlü bir veteriner kliniğinde staj gören Veteriner Hekim Emre Şentürk ilk işyerini Manavgat’ta Cumartesi günü hizmete açıyor.

Kendi gibi Veteriner hekim olan ve mezuniyet bekleyen eşi Ceren Su Şentürk ile çocuklarının ismini verdikleri Okyanus Veteriner kliniğinde bundan böyle hayvan severlere hizmet vereceklerini ifade eden veteriner hekim Emre Şentürk, hayvan severlerin çok yoğun olduğu Manavgat gibi bir ilçede hayvan sever dostlara ve hayvanlara en iyi biçimde hizmet etmeye gayret sarf edeceklerini söyledi.

12 Ekim 2019 Cumartesi saat16.00’de Aşağı Hisar Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No 48’deki (Çukur Döner yanında) hizmete girecek olan Okyanus Veteriner kliniğinin açılışına tüm hayvan severlerin ve Manavgatlıların davetli olduğunu belirten veteriner hekim Emre Şentürk şöyle konuştu:

“Cumartesi günü  16.00’da yapacağımız açılışımıza tüm hayvan sever dostlarımızla Manavgatlıları bekliyoruz. Eşimle ben aynı fakülteden mezun olduktan sonra Manavgat’ta veteriner kliniği açma kararı verdik. Çocuğumuzun ismini koyduğumuz Okyanus veteriner kliniğimizin açılışına katılarak bizleri onurlandırmış olacaksınız. Biz hizmet için yola çıktık, kimseyi mahcup etmeyeceğim. Herkesi bugün bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler