Öğrencilere pizza sürprizi

  • 28 Eylül 2022
  • 405

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen oryantasyon eğitimine katılan öğrencilere, program sonrasında etkinliğe katkı sağlayan Taç Mahal Otel tarafından pizza dağıtıldı.

 

2022-2023 eğitim öğretim döneminde Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptıran öğrenciler için okul bahçesinde oryantasyon etkinliği düzenlendi. Manavgat MYO’nun bölümlerinde görev alan akademisyenlerin öğrencilere tanıtıldığı etkinlikte konuşan Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, “Okulumuz şu anda tercih edilen ilk 10 üniversite arasında yer almaktadır, ayrıca bölümlerimizin taban puanlarında da 50 puanlık bir artış yaşanmıştır. Bu bizi mutlu eden ve daha çok çalışmaya iten bir başarıdır. Okulumuzda sadece eğitime yönelik değil, yıl içerisinde öğrencilerimizin de iştirak edeceği birçok etkinliği düzenlemeyi planlıyoruz. Kariyer etkinliği ve gıda üzerine çeşitli aktiviteler ile dolu dolu bir yıl geçirmeniz için gayret edeceğiz. Okulumuz akademisyenlerinin katılımı ile 3 ayrı kitap hazırlıyoruz. Bu kitaplarımız, Manavgat’ın tarihini, kültürünü ve gastronomisini içerecek. Okul olarak amacımız sadece öğrencilerimizi eğitmek değil aynı zamanda toplumumuzun gelişmesine katkı sağlayacak sosyal aktivite ve çalışmalara da imza atmak olacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, etkinliğin düzenlenmesinde katkı veren Taç Mahal Hotel yöneticilerine teşekkür belgesi verirken, etkinlik Taç Mahal Otel tarafından sağlanan pizzaların öğrencilere dağıtılması ile son buldu. (Ömer KARÇA)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler