NAMLI KASAP AÇILDI " İŞİMİZ ET GÖREVİMİZ LEZZET"

  • 21 Ekim 2018
  • 3035

 

Taze günlük ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile Manavgat'ta farklı bir konsept yaratmayı hedefleyen Namlı Kasap " İşimiz Et, Görevimiz Lezzet" parolası ile  açıldı.

Manavgat Aşağı Hisar  Mahallesi Hisar Caddesi üzerinde hizmete giren  Namlı  Kasap'ın açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Ahmet Balık ve Tunahan Uysal'ın işletmeciliğini yaptığını Orhan Gümüş'ün usta olarak görev yaptığı Namlı Kasap'ın açılış törenine MHP eski Milletvekili Tarkan Akıllı, Afyon vali Yardımcısı Adem Uslu, Manavgat Belediye Başkan Vekili  Erşan Özden , MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, CHP İlçe Başkanı Av. Aliye Coşar, Ak Parti Manavgat İlçe teşkilatı Başkan Yardımcısı Yusuf Halimoğlu, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MASİAD Başkanı Turgay Akar, Ak parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, SGK Manavgat Merkez Müdürü Ali Duru ile çok sayıda davetli katıldı.

 İşletmeciler Ahmet Balık ve Tunahan Uysal  ferah, temizliği ön planda tutan, müşteri memnuniyetini birinci koşulu olarak belirlediklerini ifade ederk Manavgat  halkına kaliteli, taze ve hijyenik ortamda hizmet vermek için kasap dükkanımızı açtık. Manavgat'ta  fark yaratmak istiyoruz. Kalitemizden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman daha ilerisini hedefleyerek ferah bir ortamda satışlarımızı sürdüreceğiz. Açılışa katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. ” dedi. Namlı Kasap'ın açılış kurdelesi ise dualar eşliğinde eski MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Afyon Vali Yardımıcısı Adem Uslu, Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden,MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MASİAD Başkanı Turgay Akar ve işyeri sahipleri tarafından kesildi. 

Açılış törenin ardından ise açılışa katılanlara kavurma pilav ve ayran  ikramı yapıldı.

HABER: HAKAN TANKAYA



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler