MZO Başkanı Metin’den Çiftçiler Günü kutlaması

  • 22 Ekim 2018
  • 998

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Manavgat Ziraat Odasında gerçekleştirilen basın açıklamasında oda Başkanı Metin; "Türkiye Ziraat Odaları Birliği başkanımız Şemsi Bayraktar'ın önderliğinde 14 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara Anadolu (Tandoğan) meydanında saat 12.00'de yapılacak olan şölene Manavgat Ziraat odası ve Manavgatlı çiftçilerle birlikte katılarak coşkuya ortak olacaklarını söyledi. 

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin yaptığı açıklamada: "Tüm çiftçilerimizin bu anlamlı gününü en içten dilek ve duygularımla kutluyorum. Bilindiği gibi tarım sektörü ekonomik ve sosyal nitelikleri nedeniyle Türkiye için vazgeçilmez bir sektördür. İnsan yaşamının sürdürüle bilmesi için olmazsa olmazların başında tarım sektörü, bugün sadece gelişmekte olan değil, gelişmekte olan bütün ülkelerin öncelikli gündemini oluşturmaktadır" dedi.

ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Tarım ve hayvancılık üretimini her kademesinde alın teri olan vefakar çiftçilerimizin üretiminin ve verimliliğinin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması ve aranacak olması, Ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığın kalkınmasında büyük rol ve yol almamızı sağlayacağı şüphesizdir diyen MZO Başkanı Metin:" Ülkemizin kalkınmasında, ekonominin büyümesinde sofralara ulaşan ekmeğin, meyvenin sebzenin üretiminde alın teri döken, emek sarf eden çiftçilerimizin şimdiden 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutlu olsun" dedi.

14 MAYIS’TA ANKARADAYIZ

MZO Başkanı Metin ayrıca:" Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanımız Şemsi Bayraktar'ın önderliğinde 14 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara Anadolu (Tandoğan) meydanında saat 12.00'de etkinlik yapılacaktır. Bu etkinlikte çiftçilerimizin talepleri dile getirilecektir. Manavgat Ziraat Odası olarak bizde bu etkinlikteki yerimizi çiftçilerimizle birlikte alacağız" dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler