MYO’LU ÖĞRENCİLER’DEN ANLAMLI KAMPANYA  

  • 17 Ekim 2018
  • 1542

 

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel hale getirilen "Köy Okullarına Yardım Kampanyası" bu yıl, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Muhasebe Programı mezunlarından Tuğrul Yılmaz’a adandı.

Üç aylık çalışma sonucu toplanan kitap, kırtasiye ve giyecek yardımları öğretim görevlileri Ebru Aslantaş, Seyran Efilti Atay öncülüğünde kampanyaya katkı sağlayan öğrenciler tarafından, Manavgat Karabük ve Düzağaç Köyü okullarına teslim edilirken, bir yandan da geçen yıl aralarından ayrılan Muhasebe Programı öğrencisi Tuğrul Yılmaz anıldı.


Karabük ve Düzağaç köy okullarında görev yapan müdür ve öğretmenler "Öğrencilerimize ilgi gösteren AÜ Manavgat Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine ve öğrencilerine sonsuz teşekkür ederiz" derken, Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert ise, duyarlı öğrenciler ve öğretim görevlileri tarafından hazırlanan bu projeyle köy okullarıyla iletişim ve desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Doç.Dr. Sert, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler