MYO’da mezuniyet coşkusu

  • 22 Ekim 2018
  • 1523

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni okulun bahçesinde bulunan anfi tiyatro’da gerçekleştirdi. 12. mezuniyet törenin coşkusunu öğrenciler kep atarak kutladılar.

Mezuniyet törenine Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, MATSO başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hacer Bakır Sert, MAYÖV başkanı Dr. Muammer Güneş, yönetim kurulu üyeleri ile Sivil toplum Kuruluşları temsilcileri katıldılar. Anfi Tiyatro’da düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert: “Okulumuzdan başarıyla mezun olanların iyi işler bulacaklarına eminim. Okulumuzu Akdeniz Üniversitesini çok iyi şekilde temsil ettiler. Bizlere destek veren başta Manavgat kaymakamlığı, Manavgat belediyesi ve kıymeti iş adamımız Hasan Özden beye çok teşekkür ediyorum.  Mezun olan öğrencilerimiz mesleğinizi en şekilde yapın dürüst olun. Hiç biriniz işsiz kalmayacaksınız. Ahlaklı, başarılı bilimsel olun. Yolunuz açık olsun” dedi

OKUL BİRİNCİSİ AŞÇILIK BÖLÜMÜNDEN

2016-2017 yılında Okulun birincisi bu yıl Aşçılık bölümünden Mustafa Güçlü oldu. Güçlü MAYÖV tarafından tam altın ile ödüllendirilirken okulun ikincisi bilgisayar bölümünden Engin Can Kandemir yarım altın, üçüncüsü Şule Berber çeyrek altınla ödüllendirildi. Okulun birincisi Mustafa Güçlü törene katılanların alkışları altında yaş kütüğüne çivi çaktı. Manavgat kaymakamı Günlü ve Turizm Fakültesi Dekanı Sert tarafından 1 ve 2. gelen öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. 2016-2017 ders yılında yaklaşık 300 öğrencinin mezun. Öğrencilerin mezun olduğu bölümler şunlar Muhasebe, Tur. Otel, Pazarlama, İşletme, Aşçılık, Turizm Rehberliği ve bilgisayar bölümü. Öğrencilere mezuniyet belgeleri törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 mezuniyet töreni konser ile sona erdi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler