MOBESE çalışmalarında sona yaklaşıldı

  • 20 Ekim 2018
  • 856

 

Manavgat’ın daha huzurlu ve güvenli bir kent olması için Milli Savunma Bakanlığı tarafından yürütülen MOBESE (Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu) çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları kapsamında sistemin hatları çekilirken mobese direkleri dikildi ve  sistemin kameraları takılmaya başlandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat'ta çalışmaları hızla süren  MOBESE sisteminin kameraların büyük bölümünün takıldığını söyledi. Öz yaptığı açıklamada;" Manavgat'a 190'ı sabit 56 adet hareketli 5 adette plaka tanıma sistemi uygulanarak ilçemizin güvenlik açığını büyük oranda kapatmış olacağız” dedi,

MANAVGAT’IN HUZURU İÇİN MOBESE

MOBESE güvenlik güçlerimizin polisimizin elini kolaylaştıran ve güçlendiren bir uygulama olacak diyen Ak parti İlçe Başkanı Öz :” Buradaki amaç tabii ki insanımızın güvenli şekilde yaşaması, İlçemize gelen misafirlerimizin tatillerini huzur içerisinde geçirmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadelenin daha dikkatli şekilde uygulanmasıdır. Bu sayede Manavgat’ta insanımız hem trafikte hem evinde daha güven içerisinde olacak” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler