Minik öğrenciler doyasıya eğlendi

  • 14 Ekim 2018
  • 1136

Tui Magic Life Jacaranda Hotel ve Manavgat merkezli sosyal sorumluluk projesi Hayallerimin Elinden Tut ile birlikte düzenlenen etkinlik Hocalı Köyü Hocalı İlkokul öğrencileriyle birlikte doyasıya kutlandı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bugünü daha kutlu hale getirmek için gerçekleşen 23 Nisan etkinliğinde Hocalı ilkokulu öğrencileri bayramını doyasıya yaşarken, otel yönetimi,  çalışanları ve proje ekibi bu güzel günü çocuklara yaşatmanın haklı gururunu yaşadılar.

Çocuklar otelde; geri dönüşüm etkinlikleri ve ağaç dikimi çalışması yaparak hem eğlendiler, hem öğrendiler. Çizgi karakter kostümlü ekiple çeşitli oyunlar oynayan çocuklara, yüz boyama da yapıldı. Çocuklarla otelin oyun salonunda oyun oynanmasının ardından öğle yemeği sonrası; yaşanılabilir bir dünya, barış, birlik ve beraberlik hususunda kısa konuşmalar yapıldı. Turizm için doğal kaynaklarımızın önemine değinen otel çalışanları, çocuklara oteli gezdirdi.

Hocalı İlkokulu öğrencilerine 23 Nisan etkinliği için ev sahipliğini yapan Tui Magic Life Jacaranda Hotel Genel Müdürü Murat Uçar ve Hayallerimin Elinden Tut Sosyal Sorumluluk Projesi sorumlusu Rabia İnci Özen; tüm otel çalışanlarına ve proje ekibine bu programda vermiş oldukları büyük özveri için teşekkürlerini iletti. (Haber: Taner Durak)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler