MHP’li Akçay; “Bizim ustamız Devlet Bahçeli’dir”

  • 20 Ekim 2018
  • 1502

MHP Manavgat İlçe Teşkilatı kongresinde konuşan MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay;” Bizim Ustamız Dr. Devlet Bahçelidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı olağan Kongresi Delta Düğün salonunda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan İsmail Hakkı Karadağ’ın yeniden aday olduğu kongrede seçimlere tek liste ile gidildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı olağan kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan İsmail Hakkı Karadağ’ın başkanlığındaki tek liste ile gidilen kongreye MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP eski Antalya Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı, MHP İl Başkanı Osman Aksoy, Sivil toplum teşkilatları başkanları ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay yardımcılıklarını ise MHP Antalya eski milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı yaptı. Faaliyet raporunun  ve gelir gider bilançosunun okunup ibra edilmesinin ardından siyasi konuşmalar bölümünde söz alan MHP İlçe Başkanı İsmail  Hakkı Karadağ,:” Referandum öncesinde toplantılar yaptılar, mitingler yaptılar. Ama Allahın izni ile Antalya’da giremedikleri tek ilçe Manavgat’tır. Manavgat’a girmelerine fırsat vermedik. Manavgat’ta asla bunlara müsaade etmeyeceğiz. Biz genel başkanımızın emrettiği doğrultuda hareket etmeye devam edeceğiz. MHP’nin kurumsal kimliğine, yönetimine, üst yöneticilerine internet üzerinden. Sosyal medya’dan saldıranların hepsini takip edeceğiz. Allahın izni ile MHP Antalya’nın son ilçe kongresini Manavgat’ta yapıyoruz. İl kongremizi de yaptıktan sonra çok ciddi bir çalışma içerisinde olacağız” dedi.

MHP Antalya İl başkanı Osman Aksoy ise, “Manavgat ilçe kongremizi Antalya İlçe kongreleri arasında son kongre olarak yapıyoruz.  Daha sonra ise genel merkezimizin belirleyeceği bir tarihte Antalya İl kongremizi yapacağız. 2019 seçimlerinde üç hilali inşallah Manavgat’ta yeniden dalgalandıracağız. Bildiğiniz gibi Manavgat’ın ortasından geçen bir ırmak vardır. 2019 seçimlerinde Manavgat’ın iki yakasını yeniden Milliyetçi Hareketle taçlandıracağız. Kongremizin Antalya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kongrenin siyasi konuşmalar bölümünde son olarak söz alan MHP Gurup başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay; “MHP artık gün gün hedefine yürüyen bir partidir. Ülkemizin meselelerini ilkeli, sorumlu, sorun çözen ve çözüm üreten bir parti olan MHP’ye de bu tür kongreler yakışır. Türkiye’nin içinde bulunduğu ahval ve şartlar, ülkücülerin ve MHP’lilerin daha fazla kenetlenmesini adeta çelikten bir iradesini tahkim etmesini gerekli kılmaktadır” dedi.

"BİZİM USTAMIZ DEVLET BAHÇELİ’DİR"

"Biz liderimizin izindeyiz" ifadelerini kullanan Akçay, "Bizim söylemlerimiz ve çalışmalarımız, aynı demirci ustalarının çalışması gibi uyumlu olması lazım. Demirci ustası çekiç, çırağı balyozu kullanır. Çırağın işi ustasının çekici vurduğu yere balyozu indirmektir. Bizim ustamız da MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'dir. Bizim teşkilat olarak görevimiz onun çekici vurduğu yere balyozu indirmek onu takip etmek, bunun için bize düşen görev çekici takip etmektir" dedi. MHP Gurup Başkan Vekili Akçay konuşmasının ardından partilerle fotoğraf çektirirken iki küçük çocuğa ise MHP rozeti taktı.

Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan İsmail Hakkı Karadağ başkanlığındaki liste güven tazeledi.

İsmail Hakkı Karadağ başkanlığındaki  MHP Manavgat İlçe teşkilatı yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ramazan Arslan, Nooman Enhoş, Salih Akça, Salih Çiftçi, Mehmet Refik Aytar, Ali Öz, Vedat Duyun, Hasan Ak, Şinasi Şeddeli, Yağmur Enhoş,Derya Gül Kaymak, Feza Kal, Ayşegül Gökmen Kalkan, Saniye Büyükköse, Mustafa Şahin, Fırat Çalışır,Ahmet Varol, Hasan Karataş. ( Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler