Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan; “Önce Memleket, Gerisi Yalan”

  • 17 Kasım 2023
  • 2369

Memleket Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan, “Manavgat'ın geleceği, Manavgatlıların ve Manavgat’ta yaşam sürenlerin  elinde gelin hep birlikte bu güzel kente sahip çıkalım.Kentimizi  sahipsiz bırakmayalım. Bizim için her bir vatandaşımızın refahı ve Manavgat'ın kalkınması önceliklidir. Memleketimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip, adil ve sürdürülebilir bir şekilde geliştirecek projelerle Manavgat'ı daha yaşanabilir ve büyüyen bir şehir haline getireceğimize söz veriyoruz. Bu anlamda 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere Memleket Partisi ilçe teşkilatı olarak tam kadromuzla hazırız, halkımızla projelerimizi paylaşıp birlikte karar vereceğiz” dedi.

Manavgat’ın ülke genelinde bir çok ilden daha büyük olduğunu,300 bine yakın bir nüfusu ile yaz aylarında bu rakamın milyonları aştığına dikkat çeken Memleket Partisi ilçe başkanı Ali Sazan “Nüfus oranına baktığın zaman gerekli yatırımı göremiyoruz. Çünkü yönetici arkadaşların bu konuda mücadelesi yok bir kere her şeyden önce Yani Manavgat gerekli yatırımı alamıyor. Ama biz de yerimiz bozulmasın, koltuğumuz bozulmasın. Sessiz kalıyor. Biz sessiz kalmayacağız. Biz halkın tepkisi neyse vatandaşın tepkisi neyse onu direk yansıtacağız”

‘YEREL SEÇİMDE İDDİALLIYIZ’

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisinin ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de yerel seçim startını aylar öncesinden verdiğini ve bu anlamda çok geniş kapsamlı çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Ali Sazan, “Memleket Partisi olarak  2024 yerel seçimlerinde Manavgat Belediye başkanlığını kazanmak istiyoruz, bu konuda halkımızda bize büyük ilgi ve alaka göstererek destek olduklarını belirtiyorlar,31 Mart 2024 tarihi Memleket Partisi olarak yerel seçimleri için çok önemli bir yıl olacak. Memleket Partisi olarak yerel seçimlerde iddialıyız” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler