MATSO, Vali Karaloğlu’nun talimatı ile Gıda İhtisas OSB’ye yeniden start veriyor

  • 21 Ekim 2018
  • 1575

MATSO’yu ziyaret eden Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Odanın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler alarak Gıda İhtisas OSB’ye yeniden start verilmesi talimatında bulundu.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’yu ziyaret etti. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyeleri ve komite başkanları tarafından kapıla karşılanan Vali Türker’e çiçek takdim edildi. Ziyarette Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar’da yer aldı.

Ziyarette Vali Karaloğlu’na  MATSO ile ilgili bilgiler aktaran MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Oda çalışmaları ve ilçe ekonomisi ile ilgili bilgiler verdi.  İlçede KOSGEB temsilciği olmadığını kaydeden Boztaş, bunun için çeşitli girişimcilerde bulunduklarını söyledi. Boztaş, KOSGEB temsilciliğinin ilçeye kazandırılması halinde her türlü lojistik desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Boztaş,  Oda olarak Gıda OSB ile ilgili yaptıklarını çalışmaları anlatarak yer konusunda bazı pürüzler yaşandığına vurgu yaptı.  OSB kurulması halinde ilçe ekonomisinde üretim ve istihdama katkı sağlayacağını anlatan Boztaş, üretimin artması ile ilçe ekonomisinin daha da güçleneceğini belirtti.

Başkan Boztaş, Vali Karaloğlu’na ziyaretleri için teşekkür etti.

GIDA İHTİTAS OSB’YE YENİ START VERİLMESİ TALİMATINDA BULUNDU

MATSO’nun çalışmalarının yakından takip ettiklerini kaydeden Vali Karaloğlu, İlçe ekonominin çeşitlemesi konusunda en önemli alanlardan birinin de Manavgat’a kazandırılması düşünülen Gıda İhtisas OSB olduğunu belirtti. Vali Karaloğlu,  Gıda İhtisas OSB Manavgat’a kazandırılması konusunda MATSO’nun çalışmalara yeniden start vermesi ve KOSGEB Temsilciliğinin de ilçede kazandırılması için gereken girişimlerin yapılması konusunda talimat verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

VALİ KARALOĞLU SİDE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Manavgat Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Side caddeleri ile Side Müzesi, Antik Tiyatro ve Tarihi ören yerlerinde incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu ve beraberindeki heyet son olarak eski Side Beleye binasının hemen yanına yapılması düşünen Müze yerini inceledi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler