MASİAD Genel Kurulunda Abbasoğlu ve Boztaş anıldı

  • 25 Aralık 2021
  • 782

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD) genel kuruluManavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda dernek faaliyetlerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinde yakın zamanda vefat eden Fatih Hacı Abbasoğlu ile MATSO Başkanı Ahmet Boztaş’ın anılması, salonda duydu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Seçimlere tek listeyle giren mevcut başkan Mücahit Tatar yeniden başkan oldu.

 

MASİAD Genel Kurulu Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saat 15:00’de başlayan genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyetinin seçimi yapıldı. Divan heyetinde MASİAD’ın kurucularından eski başkan Mehmet Ali Cengiz başkanlığında, eski başkanlardan Turgay Akar ve Duran Kara seçildi.

MASİAD Başkanı Mücahit Tatar’ın, koronavirüs salgınının sona ermesi ve normal hayata bir an önce dönülmesi için aşı yaptırılması konusunda yaptığı kısa konuşmasının ardından derneğin faaliyetleri hakkında sinevizyon gösterimi sunuldu. Sununun sonunda vefat eden yönetim kurulu üyelerinden Fatih Hacı Abbasoğlu ile MATSO Başkanı Ahmet Boztaş’ın anılması salonda duygulu dakikaların oluşmasına neden oldu.

Derneğin yönetim ve denetim kurullarının ibra edilmesinin ardından dernek tüzüğünün 10.maddesinde yapılan değişiklik onaylanarak kabul edildi. Yeni maddeye göre yönetim kurulu üye sayısı 19’dan 24’e çıkarılırken, dernek başkanının 2’inci dönemde de seçimlere katılabilmesi kabul edildi.

Seçime tek liste halinde giren mevcut başkan Mücahit Tatar üyelerin güvenoyunu alarak yeniden MASİAD başkanlığına seçildi. Seçimden sonra yeni yönetim toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

MASİAD’ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Mücahit Tatar, Abdullah Güngör, Ahmet emre Cengiz, Burcu Mutlu Ünal, Duran Kara, Gökçe Durmaz, Gülsüm Dedeoğlu, Hüseyin Sırcan, Hüseyin Ziyaettin, Lütfiye Güzel, Mehmet Emre Akar, Mehmet Küçüksoy, Mehmet Kara, Melek Şirin, Muhittin Ersoy, Mustafa Yaman, Nihat Vural, Niyazi Çetin, Sabri Kaya, Sadettin Enhoş, Saim Yoro, Seyit Sezer Aktaş, Yasemin Barut, Zeynep Sönmez Türksever. Seçimde ayrıca derneğin Denetleme Kurulu, Yüksek İstişare Kurulu, Haysiyet Divanı asil ve yedek üyeleri de seçildi.

Seçimden sonra konuşan MASİAD Başkanı Mücahit Tatar, tarımda ve turizmde marka şehir Manavgat ilkesi ile hareket eden MASİAD genel kurulunu güzel bir atmosferde tamamladıklarını belirterek, “Yeni yönetim kurulumuzu şekillendirirken geçmiş yönetimlerdeki tecrübeli arkadaşlarımız ile genç ve dinamik arkadaşlarımızı harmanladık. Dünden bugüne olduğu gibi bugünden yarına da Manavgat’ın meselelerinin, sorunlarının çözüm noktasında ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde destek olmak için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. Esaslarının Manavgat mutabakatı olduğuna vurgu yapan Tatar, “MASİAD meselelerin, problemlerin Manavgat mutabakatı esası altında çözülmesi ile alakalı çaba sarf eden bir kuruluştur, sivil toplum kuruluşudur. Manavgat’ta başta Kaymakamlık olmak üzere bütün kurumlarla işbirliği içerisinde projeler geliştirmeye çalışır. Amacımız birlik, beraberlik içerisinde daha iyi daha huzurlu bir Manavgat olması” diye konuştu. Genel kurulun ‘Dünden bugüne MASİAD’ mottosuyla gerçekleştirildiğini ifade eden Tatar, “Geçmiş dönem MASİAD yönetim kurulu üyeleriyle de beraber harmanlandık toplandık. Güzel oldu, çok keyifli oldu motivasyon verici oldu. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da teşekkür ederim katıldıkları için eski yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ben MASİAD için bu genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (Haber: Ömer KARÇA)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler