Masiad’dan geleneksel İftar

  • 07 Nisan 2023
  • 762

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği Örenşehir mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Yatılı Öğrenci Yurdunda her yıl geleneksel hale getirilen İftar programı düzenledi.

Masiad olarak gelecek nesilleri önemsediklerini ve gençlerimizin Masiad’ın imkanları dahilinde işbirliklerinin sürdürdüğünü ifade eden Masiad başkanı Mücahit Tatar yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde geleneksel hale getirdikleri iftarda gençlerle bir araya geldiklerini söyledi.

Masiad Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak geleneksel hale getirdikleri iftar programını Örenşehir mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde, ailelerinden uzakta yatılı olarak eğitim hayatlarını sürdüren gençlerle bir arada iftar açmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Masiad Başkanı Mücahit Tatar ;”Masiad olarak en çok önemsediğimiz çalışmalarımızın başında gençlerimizle bir arada olmak bizlere büyük onur ve mutluluk veriyor, her fırsatta gençlerimizle bir araya gelerek gençlerimizin geleceğimizin teminatı olduğunu ifade ediyoruz, bu anlamda geleneksel iftar programımızı geçtiğimiz günlerde bir kez daha düzenlemekten büyük mutluluk duyduk. Eşgüdüm içerisinde çalışmaktan mutluluk duyduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Değerli Öğretmenlerimizle beraber gençlerle sohbet ettik, yalnız olmadıklarını anlattık. İftar programımıza katılan öğrenci, öğretmen, Milli Eğitim müdürlüğü camiamız ve yönetim kurlumuz üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler