Manavgat Trafik göz açtırmıyor

  • 17 Ekim 2018
  • 1229

Havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini arttıran Manavgat ilçe Trafik tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri yaptıkları denetimde kurallara uymadığını tespit ettiği 6 motosikleti bağladı.

Manavgat Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte Manavgat’ta motosiklet sürücülerine yönelik uygulamalarını sıklaştırdı. Manavgat’ta motosiklet sürücülerine trafik kullarına uymaları yönünde uyaran ekipler, gürültü kirliliğine sebep olan, abartılı ekzoz, plakasız motosiklet kullananlara ve kurallara riayet etmeyenlere para ve trafikten men cezası uyguluyor. Ekipler Antalya caddesinde yaptıkları uygulamada evraklarında eksik bulunan ve kurallara uymayan 6 motosikleti bağlarken kask takan ve evrakları tam olan sürücülere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşlar ise yapılan kontrollerden dolayı ekiplere teşekkür ettiler.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Vatandaşlarımızın trafik güvenliğini sağlamak, yol kullanıcılarının trafik kurallarına uyma alışkanlıklarının geliştirilmesi ve özellikle motosiklet ve motorlu bisiklet kullanıcıları üzerinde trafik bilinci oluşturularak trafik kazaları ve sonucundaki can kayıplarını önlemek amacıyla, Manavgat Emniyet Müdürlüğü olarak denetim faaliyetleri planlanarak etkin, duyarlı ve kesintisiz bir şekilde uygulamaya konulmaktadır. Özellikle havaların ısındığı bu günlerde motosiklet ve motorlu bisikletlerde çevreyi rahatsız eden, aşırı hız yapan, patlak ya da müdahale edilmiş egzozları nedeniyle aşırı gürültü çıkaran araçlara yönelik olarak denetim faaliyetlerimiz aratarak devam edecektir” dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler