Manavgat’ta kortlarda heyecan sürüyor

  • 22 Ekim 2018
  • 33278

 

Manavgat Belediyesi’nin Manavgat Tenis İhtisas Kulübü (MATİK) ile birlikte düzenlediği “5. Geleneksel Tenis Bahar Kupası Turnuvası” tüm heyecanıyla devam ediyor.

8 Nisan 2018 tarihinde MATİK toprak kortlarında başlayan turnuva 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek ve toplam 160 karşılaşma oynanacak.

Bayanlar 30+, 40+, Açık, Teşvik ve çiftler; erkeklerde ise 30+, 40+, 50+, Açık, Teşvik ve çiftler ayrıca Karışık Çiftler olmak üzere 9 kategoride yapılan karşılaşmalarda 42’si bayan ve 70’i erkek olmak üzere 112 sporcu mücadele ediyor.  MATİK Antrenörleri Hasan Çelik ve Mehmet Uysal’ın Turnuva Direktörlüğünü yaptığı organizasyonun asistanlığını ise Ertunç Yücel yürütüyor.

 

Önal; “MATİK 10. Yıldönümünde”

2008 yılında kurulduklarını ve bu yıl 10. Yıldönümünü kutladıklarını ve bu yıl daha da anlamlı hale geldiğini ifade eden MATİK Başkanı Ayşe Çetin Önal, kulüp olarak amaçlarının sporu teşvik ederek Manavgat’ta dinamik bir çözüm üreterek yeni nesilleri de çözümün bir parçası haline getirmek olduğunu söyledi.

Önal, 5.’sini gerçekleştirdikleri bu turnuvanın gerçekten geleneksel hale geldiğini ve bu turnuvada oyuncuların seviyelerinin yükseldiğini gözlemlediğini kaydederek; “Bu yıl geçmişe nazaran Manavgat ölçeğinde yükselen katılımla turnuvamızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Özellikle kadın üyelerimiz ve oyuncularımızın sayısının her geçen yıl daha da artması bizleri fazlasıyla memnun ediyor. 5. Geleneksel Tenis Bahar Kupası Turnuvası ile yeni oyuncularımızın gelişimini gözlemleme imkanı oldu bu da bize gurur verdi ve maç tecrübelerini arttırarak kendilerini geliştirmelerini sağladı. Finallere doğru yaklaştığımız bugünlerde her maç ayrı bir heyecan ve ayrı bir önem taşıyor.”diyerek turnuva bitiminde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in de katılımıyla düzenlenecek Ödül Töreninde dereceye girenlere kupalarını vereceklerini dile getirerek desteklerinden dolayı Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti.



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler