Manavgat’ta intihar girişimi

  • 14 Ekim 2018
  • 943

Manavgat'ta 19 yaşındaki Onur H. isimli genç ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar girişiminde bulundu.

Manavgat’ın Antalya Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki bir binanın çatı katına çıkan Onur H. adlı gencin ayaklarını aşağı sarkıtarak oturduğunu gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedilirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi atlama ihtimaline karşı caddede şişme branda açtı. Polis ekiplerinin ikna çabası sonucunda, Onur H.’nin sorunlarının çözüleceği belirtilerek intihardan vazgeçirildi. Polis ekibi tarafından aşağı indirilen Onur H., ifadesi alınmak üzere karakola götürülmek için bindirildiği ekip otosunda, ayağındaki terliğinin aşağı düştüğünü ve bulunmasını istedi. Onur H. ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Onur H.’nin Manavgat’a bir süre önce ailesiyle birlikte geldikleri, konar göçer oldukları için kalacak yerleri olmadığı ve çadırda yaşadıkları ve ekonomik sıkıntı yaşadıkları öğrenildi.

İntihar girişimini gören vatandaşlar meraklı gözlerle olayı izlerken bir kısmıda cep telefonlarıyla video çekti. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler