Manavgat’ta cadde ve bulvarlar çiçek açacak

  • 21 Ekim 2018
  • 1598

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Manavgat hizmet birimi, daha güzel bir Manavgat için, cadde ve bulvarlara 185 bin çiçek dikimi tamamlanınca Manavgat çiçek açacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Manavgat hizmet birimi, daha güzel bir Manavgat için, cadde ve bulvarların peyzaj ve bakım işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekipler; yatak hazırlığı, mevsimlerine göre çiçek tohumu ekimleri, budama ve peyzaj bakımı gibi işlemler tüm hızı ile devam ediyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Manavgat Hizmet Birimi geçtiğimiz kış aylarında ilkbahar, Yaz mevsimi için Büyükşehir’in sorumluluk alanı içinde olan, park, kaldırım ve refüjlere dikimine başladığı Petunya, Vinca, Kedi tırnağı, Vapur dumanı, Tagates gibi mevsimlik çiçekler dikim çalışmaları tüm hızı ile devam ediliyor. Dikim çalışmalarının kısa sürede tamamlanıp açan çiçekler ilkbaharın gelmesiyle birlikte yeşil alanlar ve parklar çiçek kokusu ile yaz ayının habercisi olacak. Açan çiçeklerin bakımları yanı sıra ekipler, çok yıllık bitki ve çiçek ekimlerine devam ediyor. Cadde ve bulvarların adeta renk cümbüşüne dönüşmesi için ve daha güzel bir Manavgat için ekipler var gücü ile çalışmalarına devam ediyor. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler