Manavgat’ta AB projesi ile bozulan yollar bakıma alındı

  • 10 Ekim 2018
  • 1157

AB Projesi kapsamında müteahhit tarafından yapılmakta olan altyapı çalışmaları nedeni ile bozulan cadde ve yolların bakımına hız verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş; çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp sezona yetiştirileceğini söyledi.

AB Projesi kapsamında müteahhit tarafından Manavgat genelinde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı çalışma alanlarda kazı yapılan bölgeler asfalt imalatları yenileniyor. Antalya Büyükşehir ASAT ekipleri tarafından NOVA Mall alışveriş merkezi arkasında bulunan yolda sıcak asfalt imalatı tamamlandı  

Büyükşehir Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş asfaltlama çalışması yapılan bölgeleri yerinde inceleyerek çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi. Koordinatör Büküş yaptığı açıklamada AB projesi kapsamında kanalizasyon çalışması yapılan bu bölgenin sıcak asfalt çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını söyledi Büküş Öncelikle vatandaşlarımızın yoğun kullandığı bölgelerde imalata öncelik verdiklerini bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp sezona yetiştireceğiz” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler