Manavgat’ta 11 emniyet görevlisi FETÖ/PDY’den açığa alındı

  • 12 Ekim 2018
  • 1537

Manavgat’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile bağlantıları olduğu gerekçesi ile 11 emniyet mensubu görevinden uzaklaştırıldı. Görevden uzaklaştırılanların arasında 2 komiser, 2 komiser yardımcısı 7 polis memuru bulunuyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama sonrası, 667 sayılı "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname"nin 2'nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle Manavgat’ta 11 emniyet mensubu görevden uzaklaştırıldı.

Ülke genelinde 9 bin 103, Antalya’da 175, Manavgat’ta ise 11 emniyet mensubu Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı.

Manavgat’ta görevden uzaklaştırılan 11 emniyet mensubu arasında 2 komiser, 2 komiser yardımcısı ve 7 polis memuru görevinden uzaklaştırıldı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler