Manavgat Satranç Turnuvasından 3 birincilikle döndü

  • 15 Ekim 2018
  • 1263

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl temsilciliği tarafından 22-23 Nisan tarihleri arasında Cam Pramitte düzenlenen satranç turnuvasında Manavgatlı sporcular 3 birincilik ile döndü.

12 kategoride düzenlenen şampiyonaya Manavgat 6 kategoride katıldı. Turnuvada Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi sporcularından 7 yaş kategorisinde İstek Koleji öğrencisi Huriye Yağmur Gökalp, 8 yaş genelde ise yine istek koleji öğrencisi Hasan Yerli, 9 yaş genelde Atatürk İlköğerit okulu öğrencisi Abdurrahim Kayra Özdemir birinci oldular. 2007 doğumlular genelde ise Alp Madsman dördüncü, Berk Madsman 5. olurken Deniz Kahvecioğlu yedinci oldu. Turnuva'da 12 yaş grubunda ise Umut Utku Okay döndürcü oldu.

Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilcisi Hüseyin Yazıcı,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Antalya Cam piremitte 22-23 Nisan tarihleri arasında satranç turnuvası düzenlendi. 12 kategoriden oluşan turnuvaya Manavgat olarak 6 kategoride katıldık. Sporcularımız 3 grupta birinci olurken diğer öğrencilerimizde oynadıkları gruplarda ilk 10 içerisinde yer aldı. Ben öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonra 19 Mayıs dolayısıyla 6-7 Mayıs'ta düzenlenecek olan turnuvaya hazırlanacağız. İnanıyorum ki sporcularımız oradan da ödüllerle dönecekler. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler