MANAVGAT POLİSİN’DEN UYUŞTURUCU VURGUNU

  • 13 Ekim 2018
  • 889

 

 

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalarda Manavgat’ta bir evde yapılan aramada 2 paket halinde poşete sarılı vaziyette 10 kilo 157 gram esrar maddesi,  2 adet şeffaf poşet içerisinde 497 adet uyuşturucu ectasy hap ele geçirildi.  Olayda iki kişi uyuşturucu madde bulundurma, kullanma ve ticaretini yapma suçundan tutuklandı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalarda, Çağlayan Mahallesinde bulunan bir evde yapılan aramada 2 paket halinde poşete sarılı vaziyette 10 kilo 157 gram esrar maddesi,  2 adet şeffaf poşet içeresinde 497 adet uyuşturucu ectasy hap ele geçirildi. 

22 YIL 9 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI

Evde bulunan C. G’nin uyuşturucu maddeleri H . D ve C.T isimli kişilerin Mersin ilinden getirdiklerini, Antalya’ya gittiklerini ve bir müddet sonra geriye geleceklerini beyan etmesi üzerine Polis tarafından  evin etrafında ve D-400 karayolu üzerinde gerekli güvenlik tertibatı alındı.  07 xxx 41 plakalı sayılı bir aracın gelerek evin bulunduğu sokak içerisine park ettiği görüldü.  Park eden araçtan inen iki şahsın olayın şüphelileri olduğu anlaşılması üzerine C. T ile H. D polis tarafından  yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli H. D’ nin 1 adet iftira, 3 adet konut dokunulmazlığını ihlal etme, 3 adet izinsiz olarak ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma - imal etme – nakletme - satma, 2 adet resmi belgede sahtecilik, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme,1 adet kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, 1 adet bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçlarından arandığı, toplam 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildiği öğrenildi. 

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

 H. D ve C. T  hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma ve Bulundurma”, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçlarından adli işlem yapılırken  şüpheliler H.D ve C.T’nin  hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Alanya L tipi Cezaevine teslim edildiği öğrenildi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler