MANAVGAT POLİSİ ERKAN ERGE CİNAYETİNİ AYDINLATTI

  • 17 Ekim 2018
  • 2451

 

 

  • Geçtiğimiz Mart Ayında Manavgat’ta meydana gelen Erkan Erge isimli şahsın ateşli silahla kasten öldürülmesi olayı Antalya ve Manavgat Polisinin sıkı takibi sonucunda aydınlatıldı. Polis cinayet olayına karıştığı iddia edilen şüpheliler M.E.Ö, H.B., M.U., E.T. ve H.Ö. isimli şahısları yakaladı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

19.03.2017 gecesi Manavgat’ta  meydana gelen Erkan Erge’nin ateşli silahla kasten öldürülmesi olayı ile ilgili olarak, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ve Manavgat Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar ve takip neticesinde; şüpheliler M.E.Ö, H.B., M.U., E.T. ve H.Ö., isimli şahıslar Antalya il merkezinde ve Manavgat’ta saklandıkları adreslerde yakalanarak çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.  Şüphelilerin  Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği bildirildi.  

 

  • BİRÇOK OLAYA KARIŞTIĞI İDDİASI  

 

Şüpheli M.E.Ö isimli şahsın; yağma, resmi belgede sahtecilik, tasarlayarak öldürme, silahla tehdit, basit yaralama, tehdit, uyuşturucu veya uyarıcı   madde ticareti yapma ve sağlama, kasten öldürme, basit yaralama, yaralama, mala zarar verme, bıçak ve diğer aletleri izinsiz olarak satma, satın alma, taşıma veya bulundurma, silahlı yağma suçlarından aranma kaydı ve karışmış olduğu suçlardan kesinleşmiş 15 yıl 1 ay ve 375 tl para cezası olduğu öğrenildi. 

Haber: Hakan Tankaya

 

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler