Manavgat polisi cinayeti çözdü

  • 17 Ekim 2018
  • 1822

Manavgat’ta 19 Mart'ta öldürülen 38 yaşındaki Erkan Erge'nin katil zanlısı Y.İ.S. ve yardım eden A.U. Manavgat polisinin titiz çalışması sonucunda yakalandı.

Manavgat’ın Örnek mahallesinde 19 Mart’ta öldürülen Erkan Erge cinayeti Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmasıyla çözüldü ve olayın faili ve azmettiricilerinin hepsi yakalandı. Erkan Erge’nin M.E.Ö. liderliğindeki bir suç örgütü tarafından öldürüldüğünün tespit edilmesinin ardından Antalya merkez ve Manavgat’ta düzenlenen operasyonlarda göz altına alınan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin verdiği ifadelerden yola çıkan Asayiş büro ekipleri Erkan Erge’yi öldüren katil zanlısının Y.İ.S. olduğunu ve şahsın A.U.’nun kimliğinin kullanarak Hatay’ın Yayladağ ilçesine gittiğini tespit etti.

Yayladağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’yle irtibata geçen Manavgat Asayiş Büro ekipleri, şüpheliyi ikamet ettiği adreste yakalayarak Manavgat’a getirdi. Y.İ.S.’nin alınan ifadesinin ardından, kendisine kimliğini veren A.U. Manavgat’ta yakalandı. Şüphelilerle birlikte 2 ruhsatsız tüfek ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis merkezinden işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından tasarlayarak adam öldürmek ve yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Y.İ.S ve A.U ile birlikte Erkan Erge cinayetinde tutuklu sayısı 7’ye yükseldi.

Y.İ.S.’nin verdiği ifadede; Erkan Erge’yi, M.E.Ö.’nün isteğiyle öldürdüğünü söylediği, cinayetin ardından A.U. ile birlikte 3’ünün bir araya geldiğini söylediği belirtildi. Y.İ.S.; bu sırada M.E.Ö.’nün A.U.’dan kimliğini istediğini, kimliğe kendisinin fotoğrafını yapıştırdığı ve bir miktar para vererek Hatay’a gönderdi iddia edildi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler