Manavgat MYO'ya 8. prorgam açılıyor, 9.’su yolda

  • 22 Ekim 2018
  • 2189

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert, şuanda 7 programla öğretim veren yüksek okula 8. programın açılacağı müjdesini verdi.

Doç. Dr Sert yaptığı açıklamada sekinci program olan çocuk gelişimi için son öğretim görevlisinin alındığını söyleyerek 9. program olan gıda teknolojisi programı içinde 3 hocanın tamamlandığını ifade etti.

Doç. Dr. Hakan Sert:"her zaman kendilerine yeni bölümün açılıp açılmayacağı ve açılacaksa ne zaman açılacak sorusuna müjdeli bir yanıt vereceğini ifade ederek, “Şu anda sizlerine ve basın mensuplarının önünde uzun zamandır beklenen bir müjdeyi de vermek istiyorum. Yüksekokulumuzun sekizinci programı olan Çocuk Gelişimi için, son öğretim görevlisini de bugün tamamlayarak programı açmış bulunuyoruz. Ayrıca Gıda Teknolojisi programı da 3 hoca tamamlandığı takdirde açılması beklenen dokuzuncu programımızdır” diye konuştu.

Üniversite Senatosu’ndan iki programın daha dosyalarını hazırlayarak geçirdiklerini belirten Doç. Dr. Sert, “Birisi piyasa için ihtiyaç duyulan çok önemli bir ara eleman ihtiyacını giderecek olan Elektrik Programı. Diğeri de Manavgat’ın turizmden sonra iki numaralı ekonomik gücü, alsında bana göre bir numara olması gereken tarım ile ilgili bir program, Organik Tarım. Bunlar da YÖK’ten onaylandığı takdirde hoca alımı için çalışmalara başlanacaktır” dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler