MANAVGAT’IN TADI VAR

  • 22 Ekim 2018
  • 33117

MATSO, MANAVGAT’IN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TÜRKİYE'NİN BEĞENİSİNE SUNACAK

 

* Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un desteğiyle Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) fuarına Manavgaüt bu yıl "Manavgat'ın Tadı Var "  sloganı ile katımlıyor.


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ( MATSO )  Başkanı Ahmet Boztaş, 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya'da, ANFAŞ Fuar alanında gerçekleşecek olan YÖREX fuarına " Manavgat'ın Tadı Var " sloganı ile katılacaktlarını söyledi.  MATSO hizmet binasında basın toplantısı düzenleyen Ahmet Boztaş ;" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un desteğiyle Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) ziyaretçilerine kapılarını 9.kez açıyor. 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya'da, ANFAŞ Fuar alanında gerçekleşecek fuara 72 ilden kurum, oda, borsa ve ilgili firmalar katılırken yaklaşık 200 bin ziyaretçi hedefleniyor.

YÖRESEL ÜRÜNLERİN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI İÇİN ÖNEM BİR ORGANİZASYON

YÖREX Anadolu’da yetişen bütün yöresel değerlerimizi, ülkemizin bütün renklerini bir araya getirmektedir. Her geçen daha da büyüyen fuarımız yerel ve yöresel değerlerimizin ekonomiye kazandırılması için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. YÖREX’le bir yandan ürünlerin tanıtımını yaparken, diğer yandan bu ürünlerin markaya ve ticari değere dönüşmelerine katkı sağlıyoruz.

FUAR YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİN MARKALAŞMASI İÇİN ÖNEMLİ

Manavgat olarak turizmden sonra kentimizin en önemli ikinci ekonomik geliri tarımdır. Kentimiz de yetişen yöresel ürünlerinin tanıtılarak markalaştırılması için YÖREX fuarı da çok önemli bir katkı koymaktadır. Yöresel ürünlere coğrafi işaret almak ve markalaşma açısından çok önemlidir. Yöresel ürünlerin ticarileşme sürecini desteklemek, yöresel ürünlerde markalaşmayı sağlamak, yöresel ürünlerin üretimini ve katma değerini artırmak, yöresel ürünleri üreten işletmelerin üretim kapasitesini en üst seviyeye çıkarmak, yöresel ürünlerle kamuoyunu buluşturarak yerel ve milli üretiminin öneminin altını çizmek ve yörelerin tanıtımını yapmak, fuarın başlıca amaçları arasında yer alıyor.

MATSO OLARAK FUAR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADIK “MANAVGAT’IN TADI VAR”

MATSO olarak fuarda yapılacak tanıtım çalışmaları için titiz bir çalışma yürüterek çalışmaları tamamladık. Manavgat ürünlerinin yer aldığı şık tasarımlı MATSO standında Manavgat bölgesinde yetişen 9 ürünü tanıtacağız. Fuara kentimiz yetişen

yöresel ürünlerimizin kendisine has aroması ve tanıdım anlatmak amacıyla “Manavgat’ın tadı var” gibi sloganı ile katılıyoruz.

“BİZİM TADIMIZ BAŞKA”

Ürünlerimizin tanıtımını yaparak marka haline getirilebilmeyi hedeflemiyoruz. Bizim tadımız başka” diyoruz. 9’cusu gerçekleşen YÖREX Fuarına son 5 yıldır ciddi hazırlıklar yaparak katılmaktayız.

MATSO, YÖREX’TE MANAVGAT’IN 9 YÖRESEL ÜRÜNÜNÜ TANITACAK

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi görsel olarak çok güzel hazırladığımız standımızda Manavgat susamı, Manavgat tahini, Manavgat portakalı, Manavgat zeytinyağı, Manavgat narı, Manavgat Belenobası karpuzu, Manavgat defnesi, Manavgat keçiboynuzu, Manavgat Muzu ürünlerimizi tanıtacağız. Ürünlerimize coğrafi işaret almak için bu tür fuarların önemli olduğunu düşünüyoruz. . Manavgat, markalar şehri için güçlü bir potansiyele sahip. Biz de bu gücümüzü fuarda en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız.

STANDIMIZDA GÖRSELLİK, ÜRÜNLERİMİZDE ZENGİNLİK OLACAK

Geçmiş yıllarda olduğu gibi iyi hazırlanıyoruz, Manavgat'ın ekonomik gücünü, yöresel değer ve ürünlerini en iyi şekilde tanıtacağız. Her yıl ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi standımıza ve yöresel ürünlerimize. Standımızın görselliği, ürünlerimizin zenginliği ile bu yıl da ilgi odağı olmaya devam edeceğiz. Bu büyük buluşmaya iyi hazırlandık. Yöresel ürünlerimiz görücüye, Türkiye ile buluşmaya çıkıyor.

HERKESİ STANDIMIZA VE FUARA BEKLİYORUZ

Fuara ilgi her geçen yıl artıyor. Fuar gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı ile her yıl büyüyen bir fuar. Bu yıl da fuara geçen yıla göre daha fazla ilginin olacağını düşünüyorum. Herkesi fuara davet ediyoruz. Üyelerimizi, ManavgatlIları, herkesi standımıza ve fuara bekliyoruz" dedi.



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler