Manavgat Çeltikçi Mahalle İlkokulu Bahçesine Oyun Grupları Kuruldu

  • 17 Kasım 2023
  • 2374

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Çeltikçi Mahalle ilkokulu bahçesine çocuklar için oyun parkı oluşturdu. Okullarında ilk kez oyun parkı ile tanışan çocuklar ve veliler Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

 

 

Öğrencilere ve okullara her fırsatta destekte bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Çelktiçi İlkokulu bahçesine çocuklar için oyun parkı ve oturma grupları kurdu. Bugüne kadar oyun grubu bulunmayan Çeltikçi ilkokulunda yeni oyun parkı ve oturma grupları çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Çeşitli oyun aparatların montajı ve çevre düzenlemesinin yapıldığı okulda, öğrenciler teneffüs aralarında oyunlarını doyasıya yaşayacak.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Çeltikçi İlkokulu velisi Özlem Cengiz  “Okulumuzun bahçesinde oyun gurupları yoktu. Talebimiz doğrultusunda Antalya Büyükşehir Belediye’si okul bahçemize oyun gruplarını kuruyorlar. Daha önce bahçenin oyun oynanan bölümü beton ve düzensizdi. Okulumuzun bahçesine yerleştirilen oyun gruplarıyla çocuklarımızın çok sevindiği ve talebimizi kırmayarak bizleri sevindiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek başkanımız ve emeği geçen tüm çalışanlara mahallem, okulum ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler