MANAVGAT ANADOLU LİSESİ DERGİSİ ANKA'NIN 7.SAYISI ÇIKTI

  • 18 Ekim 2018
  • 3023

 

 

Her yıl mayıs ayında yayımlanan Manavgat Anadolu Lisesi Kültür-Sanat dergisi Anka’nın 7.sayısı okurlarıyla buluştu.

 

3 öğretmen, 40 öğrencinin sekiz aylık bir çalışma sonucunda yayın hayatına kazandırdıkları Anka dergisi zengin içeriği, özgün tasarımı ve baskı kalitesiyle dikkat çekiyor. Dergide öğrenci, öğretmen yazılarının yanında Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Ömer Özkan, Prof.Dr. Mustafa Sözen ve Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman gibi ünlü simaların söyleşi ve yazılarına yer veriliyor. Edebiyattan tarihe, sağlıktan magazine, Manavgat sayfalarından eğlencelik sayfalara (caps) her yaştan okurun zevkle okuyabileceği dergi yılda bir sayı olarak yayınlanıyor. 

 

2 bin adet basılan dergi Manavgat ve Antalya'da eğitim camiasına, iş dünyasına, resmi ve özel kurum ve kuruluşlara dağıtılmakta; ayrıca İstanbul ve Ankara'da eğitim ve yayın dünyasının önemli temsilcilerine ulaştırılmaktadır.

 

Okul Müdürü Atila Çetin “2010 yılından beri yayın hayatını sürdüren okul dergimiz Anka’nın 7. sayısını okuyucularımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin, öğretimin yanında eğitim alanında da bir sosyal etkinliğin içerisinde yer almasıdır. Dergi hazırlıklarının içerisinde yer alan öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirdikleri kanaatindeyim. Dergi ekibindeki öğretmen ve öğrencilerimizin azimli, istekli oluşları, çalışmalarını ekip ruhuyla yürütmeleri bizi fazlasıyla memnun etmektedir.” dedi.

Haber: Hakan Tankaya

 

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler