Manavgat Anadolu 19. Dönem Mezunlarını verdi

  • 13 Ekim 2018
  • 1012

Manavgat Anadolu Lisesi 19.Dönem mezunlarını (140 öğrenci) okul bahçesinde düzenlenen muhteşem bir törenle uğurladı.

10.sınıf öğrencisi Yusuf Kısa ve 11.sınıf öğrencisi Merve Gül İşlek'in başarılı sunumları, havai fişek gösterileri, sahne düzeni, ses ve ışık sistemi ve mezun öğrencilerin coşkusu ve velilerin, misafirlerin katılımıyla uzun yıllar unutulmayacak bir mezuniyet programı gerçekleştirildi. 

Okul Müdürü Atila Çetin'in konuşmasıyla başlayan program; mezunların izleyenleri selamlaması, Bayrak-Flama devir teslimi ve geçici mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam etti. 

Yıl içerisinde Manavgat'ı Antalya'da başarıyla temsil eden Manavgat Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Halk Oyunu ekibinin gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Okula katkı yapan hayırseverlere plaket verildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehim Altun, Manavgat Anadolu Lisesinin Manavgat eğitim ve kültür hayatına yaptığı katkıları veciz sözlerle anlattı. Bir öğrenci velisi olarak Manavgat Anadolu Lisesi ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Okul Birincisi Ayşe Rümeysa Öz yaş kütüğüne plaket çaktı ve mezunlar adına bir veda konuşması yaptı. Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaket verildi.

Öğretmenler adına Rehber Öğretmen Nezihe Tokgöz duygusal bir konuşma yaptı. Fotoğraf çekimi, kep fırlatma ve müzik eğlenceyle program sona erdi.

Gündüz saatlerinden itibaren gece boyunca okulun tanıtımı, etkinlikler ve başarıları anlatan slayt dev LED ekrandan yansıtıldı. Program başlamadan önce yapılan akrobasi gösterisi de izleyiciden büyük alkış aldı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler