Manavgat’a MOBESE müjdesi

  • 19 Ekim 2018
  • 2042

Manavgat 251 kamera ile 7/24 izlenecek

 

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, “Herşey huzurlu ve güvenli bir Manavgat için”

Adalet ve Kalkınma Partisi Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat'ta uzun süredir eksikliği hissedilen MOBESE sistemi ile ilgili olarak çalışmaların başladığını söyledi. Öz yaptığı açıklamada;  Manavgat'ta 190 sabit, 56 adet hareketli, 5 adet de plaka tanıma sistemine sahip toplam 251 adet MOBESE kamerasının Ekim ayı sonu ya da Kasım ayı başında hizmete gireceğini söyledi.

 

Manavgat’ta yıllardır gündeme gelmesine ve toplantılar yapılmasına rağmen bir türlü çözümlenemeyen MOBESE konusu nihayet bitiyor. Adalet ve Kalınma Partisi Hasan Öz konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada MOBESE sisteminin ihalesinin yapıldığını ve çalışmaların başladığını söyledi.

Ak parti İlçe Başkanı Öz yaptığı açıklamada projenin Milli Savunma Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü belirterek Antalya bölgesinde Manavgat, Alanya ve Kemer'de çalışmaların başladığını söyledi.

TOPLAM 251 ADET KAMERA

Öz açıklamasının devamında: "Manavgat'ımız için büyük önem taşıyan MOBESE ile ilgili olarak ihale tamamlandı. Çalışmalara başlanmış olup, şu anda İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde kamera izleme-takip odası yapılıyor. Manavgat çevresinde 190'ı sabit 56 adet hareketli 5 adette plaka tanıma sistemi uygulanacak. Bunun da çalışması şu anda devam ediyor. Türk Telekom ile birlikte yapılan ortak çalışmada hatlar çekiliyor. Milli Savunma Bakanlığının başlattığı proje kapsamında en geç Ekim ayı sonu ya da Kasım ayı başında Manavgat'ın tüm Mobeseleri hizmete girecek. 

HERŞEY DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ MANAVGAT İÇİN

Kameralar yüksek çözünürlüklü ve gece görüşü olan kameralar. Bu sayede Manavgat'ta Emniyet daha hızlı çalışacak. Olaylara daha seri müdahale edecek. Özellikle yaz aylarında yaşanan yoğunluktan dolayı meydana gelen bir takım aksaklıklar vardı artık, onlarla karşılaşmayacağız. Her şey daha güvenli ve huzurlu bir Manavgat için” dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler