Manavgat'tan "BALALAR MEKTEBİNE" destek

  • 19 Ekim 2018
  • 1023

Manavgat Kırım Türkleri Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda çi börek günü düzenledi.

Hem üyelerine, hem de Manavgat’ta çi börek sevenler için düzenlene çi börek günü ırmak kenarında bulunan Liva Cafe'de gerçekleştirildi. Bu yılki çi börek günü Kırım'da öğretim gören öğrenciler yararına düzenlendi. Çi börek gününe MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Çelik, Manavcgat Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Halis Akkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Manavgat Kırım Türkleri Derneği Başkanı Zeynegül Çağlıyangil Algül, çi börek günüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz çi börek günümüzü bu yılda gerçekleştirdik. Bu yıl çi börek günümüzü Kırım'da öğretim gören öğrencilerimiz yararına düzenledik.  Gerek dernek üyelerinden, gerek çi börek sevenlerden davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak çi börek etkinlerimize geleneksel olarak devam edeceğiz" dedi.

Manavgat Kırım Türkleri Derneği Başkanı Zeynegül Çağlıyangil Algül derneğe katkıda bulunan ve çi börek günün düzenlenmesinde emeği geçenlere birer plaket takdim ederek teşekkür etti. (Haber : Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler