MAD Başkanı Karataş’tan Çakırbey’e tam not

  • 21 Ekim 2018
  • 1449

Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcı’sı Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş’ı Çakırbey {Gurme Lezzetler} Restaurant’ta Kalite Kontrol Yaparken Bulduk. Hazır başkan Karataş’ı yakalamışken  Çakırbey Restaurant hakkında da fikirlerini sormadan edemedik.

Hakan Tankaya: Başkanım Çakırbey Restaurantı Nasıl Buldunuz?

Manavgat Bölgemize kazandırılan böyle bir Restaurantın Hizmet vermesi Camia ve turizme kazandırılması çok güzel oldu.

“KENDİ YİYEMİYECEĞİN BİR YEMEĞİ MÜŞTERİYE SUNMA”

 Beğenmediğin bir malzemeyi mutfakta kimse kullandıramaz. Çünkü kendi yiyemeyeceğin bir yemeği müşteriye sunma.

 Burası çok yeni bir mekân, çok yeni bir organizasyon. Buraya gelen insanların kendilerini özel hissedeceklerine, lezzeti alacaklarına, mutlu kalkacaklarına ve yine geleyim diyeceklerine inanıyorum. Zengin bir menü seçimleri içerisine bulunan mutfak yöresel ve spasiyal ‘lerin içerisinden seçme olanakları fazla ve hijyenik ortamda hizmet vermenin gelen misafirleri de mutlu edeceğinede inanmaktayım.Özel Soslu ÇakırbeyStek,Çaırbey Hurma Kebep,özelspasiyel karışık ızgara, Kebapcı tavası,Altıezmeli,Çökertme,Birecikkebap,Ekşili Halepli,Lahmacun ve Pide Çeşitleri.Tatlılardan Kabak Tatlısı,Havuç Dilimi,Künefe.

 Mutfak ve servis ekibini kutlarım. Kendilerine bol kazançlar dilerim.

Hakan Tankaya :Sayın Hilmi Gül {Çakırbey} Sizler ne demek istersiniz.

Ayda bir kere gelen misafiri bir statüye sokmuş oluyorsunuz. Haftada üç kere gelen misafire ise beğeniyi sunmuş oluyorsunuz. Beğeniyi sundukça hem kendi özgüveniniz artıyor hem de müşteriye karşı davranışınız değişir. Bunu genele yaymak her zaman işletmeciler için iyidir. Ve kaliteli işletmeler zaten böyle ayakta kalır. İsterimki Biz, ayda bir kere değil haftada üç kere gelen müşteriler kazanmak istiyoruz. (RÖP: HAKAN TANKAYA)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler