KİDSLAND’lı miniklerden muhteşem yıl sonu şenliği

  • 19 Ekim 2018
  • 1057

 

Manavgat Özel Kids Land Harikalar Diyarı Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencileri hazırladıkları yıl sonu şenliğini sergiledi. Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa ailelerin ilgisi yoğun oldu.

Minikler tarafından hazırlanan ve her detayının özenle düşünüldüğü şenlikte öğrenciler, yıl boyunca kazandıkları özgüven ve deneyimlerini sergileme fırsatına sahip oldu. Kreş Kurucusu Emel Yıldız; miniklerin yıl boyunca öğrendikleri el becerilerini ve edindikleri yetenekleri sergiledikleri bu güzel şenliği düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Yıldız: "Şenlikte hünerlerini sergileyen minikler ise salonu dolduran konukların alkışlarıyla daha da coştular. Çınarın gölgesinde minicik yürekleriyle hazırladıkları gösterileriyle herkesin beğenisini toplayan anaokulu öğrencilerimiz muhteşem bir şenliğe imza attılar. İngilizce şarkılar, dans ve step gösterileri, halk oyunu, bale, cimnastik gösterileri ile anne ve babalarından büyük beğeni aldılar. Ana sınıfını tamamlayan miniklerimizin diplomalarını alarak kep attıkları şenliğimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve okulumuzun dererli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel şenlikte bizleri yalnız bırakmayan velilerimize de çok teşekkür ediyorum" dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler